HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bana sabit ip kurcak kişiler aranıyor
sunu sölemek istiyorum perşembe günü bir firmadan vps alacahım mağlesef akbank olmadığı için perşembeye kadar beklemem gerekli ozaman ancak akbank şşubesi acılackmıs neyse persembeye kadar oyalanmam gereken bir sabit ip server kurmak istiyorum teamadan yapacak kişi arıyorum acıkcası
şimdi söle bişey var bunu yapana hem sabit ipde hemde Vpsde gm lik vericem süresiz zaten vps 5 aylık olucahı için gerekli bir gm iyi olur sölemişken server filesim mağlesef yok kralnly server filesi bana önermeyin bende var irenc bi server fies buglu server kuraacak arkadaşımız bana söle levlel göstereimli böle yeni zırhların 120 silahların olduhu söle güzel bir server files önerirse teşşekürederm lütfen .vhd olsun
sabit ip kuracak ve server files önercek kişiler
batu_enjoyss@hotmail.com eklerse sevinirim
server filesi burdan önere bilirsiniz server kuraacak kişi eklerse teşşekürler.
sunu sölemek istiyorum perşembe günü bir firmadan vps alacahım mağlesef akbank olmadığı için perşembeye kadar beklemem gerekli ozaman ancak akbank şşubesi acılackmıs neyse persembeye kadar oyalanmam gereken bir sabit ip server kurmak istiyorum teamadan yapacak kişi arıyorum acıkcası
şimdi söle bişey var bunu yapana hem sabit ipde hemde Vpsde gm lik vericem süresiz zaten vps 5 aylık olucahı için gerekli bir gm iyi olur sölemişken server filesim mağlesef yok kralnly server filesi bana önermeyin bende var irenc bi server fies buglu server kuraacak arkadaşımız bana söle levlel göstereimli böle yeni zırhların 120 silahların olduhu söle güzel bir server files önerirse teşşekürederm lütfen .vhd olsun
sabit ip kuracak ve server files önercek kişiler batu_enjoyss@hotmail.com eklerse sevinirim
server filesi burdan önere bilirsiniz server kuraacak kişi eklerse teşşekürler.Öncelikle Sana Kolay Gelsin...Server Files Tavsiye Edecek Arkadaşlar Burdan Tavsiye Etsin En azından Bizde Güzel Bir SF Bulmuş Oluruz...
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/311098-bolum-kurallari.html
Okumadan konu açmayın !
Okumadan konu açmayın !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)