noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

myspaceyi 20 dakikalığına hackledim |Yorumlara +rep

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xrhonin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 739
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

:D kardesim yalanın bukadari + o cıkmayan şarkıların sahiplerinin hakkını yersin

Eğer olayın gerçeklik payı varsa, bunu buraya hangi akla hizmet konu olarak açtın merak ediyorum.

4- İnternet ortamında yapılan suça konu ( bilgilerin çalınması, MSN hacklenmesi, site hacklemek, …) işlemleri yapan kişi/kişileri tespit ederek gerekli tahkikatı yapmak.

Eğer gerçekten alt yapıya sızdıysan, herhangi bir zarar verdiysen, yada gizli olan şeyleri alt yapıdan çektiysen ve bunları paylaşırsan 6 yıl'a kadar hapis istemi ile yargılanma durumun söz konusu bilgin olsun.

Forum üzerinden logları isteyip ip üzerinden hakkında takip başlatabilirler dikkatli ol.

Eğer olayın gerçeklik payı varsa, bunu buraya hangi akla hizmet konu olarak açtın merak ediyorum.

4- İnternet ortamında yapılan suça konu ( bilgilerin çalınması, MSN hacklenmesi, site hacklemek, …) işlemleri yapan kişi/kişileri tespit ederek gerekli tahkikatı yapmak.

Eğer gerçekten alt yapıya sızdıysan, herhangi bir zarar verdiysen, yada gizli olan şeyleri alt yapıdan çektiysen ve bunları paylaşırsan 6 yıl'a kadar hapis istemi ile yargılanma durumun söz konusu bilgin olsun.

Forum üzerinden logları isteyip ip üzerinden hakkında takip başlatabilirler dikkatli ol.

kardeşim verdiğin bilgiler için gerçekten saol...

sitemde yayınladığım şarkıları sildim...

Sadece ceptelefonumda car o şarkılar dur ben onlarıda siliyim mağlum ne olur ne olmaz :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri