Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Küçüklüğümde oynadığım ve en çok sevdiğim oyunlardan birisiydi Mega Man. Nintendo'da veya başka benzer Atari platformlarında oynamış olanlar vardır muhakkak. Eğer oynamadıysanız bir Emulatör bulup çekip oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Fakat asıl haberimiz bu değil. İnternet'te gezinirken öyle bir oyun projesine rastladım ki beni benden aldı, eminim ki 8-Bit tutkunları bu projeyi gördüklerinde çok sevinecekler.
Bağımsız bir mod yapımcı Mega Man ve Doom'u birleştirip, Mega Man Deathmatch adında yeni bir proje ortaya koymuş. Mega Man 1 - 6 arası bütün karakterlerin seçilebildiği, bütün silahların olduğu, bölüm tasarımlarının bile 8-Bit olarak karşımıza çıktığı muhteşem bir proje bu. İşin en güzel yanı Online olarak oynanabilmesi!
Bağımsız bir mod yapımcı Mega Man ve Doom'u birleştirip, Mega Man Deathmatch adında yeni bir proje ortaya koymuş. Mega Man 1 - 6 arası bütün karakterlerin seçilebildiği, bütün silahların olduğu, bölüm tasarımlarının bile 8-Bit olarak karşımıza çıktığı muhteşem bir proje bu. İşin en güzel yanı Online olarak oynanabilmesi!