Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O JrEsLee 1 -2 ay önce Server satıyorum ayagına milleti dolandırmaya çalışıodu msnde Serverıma ortak alıyorum server satılır diye yazılar yazıyodu demekki bunun için yazıyomuş
sadece domain se sorun yok domainin parasını sen verdiysen siteye kayıt oldugun hesapla gir ticket at büyük ihtimal senden fiş bilgilerini isticeklerdir ver alırsın domaini sorun deil face sayfasınıda salla gitsin 1 haftada k.reklamla 1.000 kişi yapmıştım sende yaparsın bu arada bende ban yedim
[CxBoys]
sadece domain se sorun yok domainin parasını sen verdiysen siteye kayıt oldugun hesapla gir ticket at büyük ihtimal senden fiş bilgilerini isticeklerdir ver alırsın domaini sorun deil face sayfasınıda salla gitsin 1 haftada k.reklamla 1.000 kişi yapmıştım sende yaparsın bu arada bende ban yedim
[CxBoys]Siteyi Geri aldım[Şifreyi İstedim Sitenin bağlı olduğu Sunucudan] helal ediyom hakkımı yinede..
kardeşim tüm banlananları kapsamışsın sen bende banlandım ama flood dan ne suçum var
Sonuçta Ben Genelleme Yapıyorum Seni Suçlamıyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...