Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İp Adreslerine Bakın Adminler Kontrol Etsinler
Belirli Bir Süre Ece Hesaba Hiç Gİrmedi Takas Ettigi Kisi O Hesaptaydı Ecede alis258 de İsteyen Alis258 e De Baksın Aynı Sürelerde Ece alis258 de Takas ettigi Kiside Karcemackersdeydi
Birde İftiraymıs Ben Ne zaman Bunu Ecenin Profilne Yazdım Profili Kapattı 2 Hesabında Kapamıstı Budamı İftira yeter artık Bu Milleti Kandırıyor Yok bilmme Kaç Mesajı Varmıs Bak Mesajlara %90 ı Teşekkürler Başarılar Vay Be Adam gibi 200 Mesajı Olan Bİri Senden Bin Kat Daha İyi İş Yapmıstır.
Belirli Bir Süre Ece Hesaba Hiç Gİrmedi Takas Ettigi Kisi O Hesaptaydı Ecede alis258 de İsteyen Alis258 e De Baksın Aynı Sürelerde Ece alis258 de Takas ettigi Kiside Karcemackersdeydi
Birde İftiraymıs Ben Ne zaman Bunu Ecenin Profilne Yazdım Profili Kapattı 2 Hesabında Kapamıstı Budamı İftira yeter artık Bu Milleti Kandırıyor Yok bilmme Kaç Mesajı Varmıs Bak Mesajlara %90 ı Teşekkürler Başarılar Vay Be Adam gibi 200 Mesajı Olan Bİri Senden Bin Kat Daha İyi İş Yapmıstır.
Son düzenleme:
İp Adreslerine Bakın Adminler Kontrol EtsinlerBelirli Bir Süre Ece Hesaba Hiç Gİrmedi Takas Ettigi Kisi O Hesaptaydı Ecede alis258 de İsteyen Alis258 e De Baksın Aynı Sürelerde Ece alis258 de Takas ettigi Kiside Karcemackersdeydi
![]()
arkadaşım defol git burda işin yok hesabıma göz dikme.Senin gibi dolandırıcıları çok gördüm.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)