shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Wolfteam Pro. Oyuncu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gewezeff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Bu ne bir hikaye nede bir hile.

Ama Joygame 'in yaptığı çok akılsızca birşey.

Video yu izlediğiniz de hak vereceksiniz.

Adam basmış parayı full set almış karakter v.s. v.s. v.s. ya arkadaşım kurt avında bu kurtlar o kadar güçlü adamın etrafını çevreliyorlar ama ölmüyor bu mudur joygame oyun anlayışı ya sonra bu adam çıkıyor ben proyum ben kralım v.s. egolarını tatmin edip bizleri eziyor.

Joygame 'e bu duruma dur deme zamanı geldi geçiyor birlik olarak toplanıp joygame 'e ortak mail atarak fiyatlar konusunda gerekeni yapmalarını ( düşürmelerini ) ve bu uçurumu kaldırmalarını bunun gibi her oyunda 1 tane olsa biz nakit harcamayanlar ne halt edeceğiz ? Onlara KD mi kastıracağız bedavadan ?

Sizinle bunu paylaşmak istedim video bana ait bizzat kendim tanık oldum yorum sizin.

:ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:

:ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:

Çok Haklısın kardeşim ekipman işi çok abartıldı düz 250 can olduğu zaman bile luisan arkadan tek atamıyo 10 can fln kalıyo karekter bi dönüyo sıkıyo lüisan öldü bu iş böyle yürümez...Bu adamlarada pro denmezzzz....

Kardesim adamda sorun yok nakit çekenlere kızmayın adam oynmasını biliyor ve sen sımdı azımı bozucam duz vurus yapıorsun nonral standarta bile kurt awı c de duz vruus yapsan oldurmesın can toplar sag tık yap sonra konus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri