romegames 1
romegames
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Türkçe Lag Hack!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yeah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir kodlarını kurcaladığım Mipla'yi sonunda editleyerek Türkçe'leştirdim.

Neden mi?
Şimdi arkadaşlar, çoğu arkadaşımız, disconnect ve reconnect i karıştırıyorlardı. Seçeneklerin ne anlama geldiğini bilmiyorlardı. Şimdi Mipla'yı, yani yeni adıyla By_Kirpi Lag Hack'ı rahatlıkla kullanabilecekler.

Virüs var mı?
Virüs kesinlikle, kesinlikle ama kesinlikle yoktur. Zaten pc yeni aldım :) Virüs olması imkansız. Ama buyrun size virüstotal.

VirusTotal'e başka dosya taratmadığımı nerden mi bileceksiniz?
Cevabını hemen vereyim. VirusTotal'in en alt kısmına inin. Show All adlı bir buton var. Ona tıklayın. File size bölümündeki ile multiupload daki file size ile karşılaştırın. :)

Nereden indireceksiniz?
<<< Tabiki Buradan :)) <<<

Video yok mu?

Anlatım nasıl peki?

Anlatımı hemen yapayım:
1-Mipla.exe'yi açıyoruz.
2-Kısayolları vb. herşeyi ayarlıyoruz.
3-Ayarladığımız kısayolları aktifleştiriyoruz.
4-Köşedeki ekle butonuna basarak Wolfteam Turkiye.exe kısayolunu veya NyxLauncher.exe'nin kayıtlı olduğu yere giderek wolfteamı seçiyoruz.
5-Eklenince NyxLauncher.exe yazısına bir kere sol tıklıyoruz ve aç diyoruz.
6-Wolfteam giriş ekranı karşımıza gelince giriş yapıyoruz.
7-Keyfimize bakıyoruuuuzzz :)

Arkadaşlar, şunu asla ve asla unutmayın. Eğer siz adamları dondurup öldürüp, sonra tekrar harekete geçirirseniz, oyun oynanmaz hale gelir. Lütfen böyle yapmayın. Bu hileyi, buga giren arkadaşlarımızı öldürmek için, zor anlarda ışınlanma gibi kaçmak için kullanın. Videoda neden sen kullandın diyeceksiniz. Ben gösterim amaçlı öyle yaptım. Sakın siz böyle yapmayın.

İyi hileler, oyunlar arkadaşlar..

+REP HAKKETTİM, ESİRGEMEYİN. ZATEN İNANIYORUM SİZE...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri