bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Skıl buglarına care

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seyyar42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hamlede bug diye bişey yok o skilin p halde iken gelen ozelliğidir.Nadir de olsa cift vurma sansı var

çift vurma sansı deil eger hile varsa 2 kere vurar yada ws ye basladıgnda düz vurustan sonra hemen hamle vurarsan 2kere vurar.

Oyunda BugLu oLmayan Bise yokki
Bi Ben Ve Benim Gibi Nijjalar Gariban KaLdi HeraLdi :D

Su oyuna o KAdar iLgi Var Bi YaziLimi Deistirmek Bu kadar Zor Bise oLmamaLi yav:confused::confused::confused::confused:
gerekirse bi Hesap numarasi Yada Baska Bise verin Bakim Ucretini Biz OyuncuLar KarsiLamaya Haziriz.:m15::m15::m15:
Su oyundan Bu bugLar ve Bazi aDaLetsizLik Yuzunden Her gecen gun Biraz Daha soğumaya basLiyoruz.:m15::m15::m15:
Bi eL ayak bise Atin Su konuya artik YoneticiLer oLaraK.

Yoksa serverde Oyuncu KaLmayacak Boyle Giderse:f52::f52::f52::f52:

Evet özellikle skıll bugları ve turkuaz zırhlarındakı buyu savunması bugları ...

Seyyar42 konuyu yine boşa açmısın.İşe gelmeyen konular her zaman talep gormez,yapıcak pek bişey yok.Bekleyip gorucez diycem ama bekle bekle bi hal olduk.Yine yonetimden cevap gelmiycektir.

Yönetim cevap vermese bile bugun neyden oldgunu anlayıp koyun ortasındakı mobu (kurt) u kaldırması lazım ..Çünkü kurta tıklayıp skıl attıgında o skıll kıme degerse nerdeyse 2 katı grıyor :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri