Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Patrick Rothfuss (Rüzgarın Adı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DoStNaMe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 440

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

366248_2.jpg

Orjinal isim: The Kingkiller Chronicle: Day One
Yazar: Patrick Rothfuss
Çevirmen: Cihan Karamancı
Basım Tarihi: Ağustos 2011
Sayfa Sayısı: 736
Yayınevi: İthaki
Dili: Türkçe (Orjinali İngilizce)​

32 DİLE ÇEVRİLEREK DÜNYADA FIRTINALAR KOPARAN

KRALKATİLİ GÜNCELERİ NİHAYET TÜRKÇEDE!

BENİM ADIM KVOTHE

Uyuyan höyük krallarından prensesler kaçırdım. Trebon kasabasını yakıp kül ettim. Felurian`la bir gece geçirdim ve hem canıma hem de aklıma mukayyet olabildim. Çoğu insanın kabul edildiğinden daha küçük bir yaşta Üniversite`den atıldım. Başkalarının gündüz gözüyle ağızlarına almaktan bile korktukları yollardan ay ışığı altında geçtim. Tanrılarla konuştum, kadınlar sevdim ve ozanları ağlatan şarkılar yazdım.

Belki beni duymuşsunuzdur.

Fantastik kurgu edebiyatının eşsiz bir masalı, bir kahramanın kendi ağzıyla anlattığı öyküsü işte böyle başlıyor. Bir keder öyküsü bu... bir kurtuluş öyküsü... bir adamın evrenin anlamını arayışının ve gerek o arayışın gerekse de onu sürdürmesini sağlayan gem vurulamaz iradenin bir efsaneye dönüşmesinin öyküsü...

“Rothfuss, Rüzgarın Adı ile başlayan bu muazzam hikâyede nereye giderse gitsin iyi bir şarkıyı taşıması gibi bizi de yanında götürecek.“

Ursula K. Le Guin

YAZAR HAKKINDA

Rothfuss, Kralkatili Güncesi serisinin ilk kitabı Rüzgarın Adı`nı yedi yılda tamamladı. Dünyada fırtınalar koparan bu ilk romanı tam otuz iki dile çevrildi ve 2007`de Quill Ödülü ile Publishers Weekly - Yılın En İyi Fantastik Kurgu Kitabı Ödülü`ne layık görüldü. Serinin ikinci romanı The Wise Man`s Fear da yayımlandığı ilk hafta Amerika`da çoksatanlar listesine bir numaradan girdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri