- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sunucumuz MercureSoft
Özellikler -
65 LeveL 2. Kademe Silahların Sadece Siriusa Dönüşmesi
Çeliklerin Kraliyet Zırhına Dönüşmesi
Buz Zindanı Kristal Oda Aktif - Baron Setao'dan 65 LeveL Silahların Düşmesi
Npclerin Orta Zorlukta Olması ( İtem Basmalar Zor )
Buz Cadısı Sabit Olması .
Zombi Map Aktif
0 Lag 7/24 Aktif Server.
Sorunsuz 2 Ch Aktif
Azrail Aktif .
Bırakma Sebebim : Okulun Başlaması Ve Evdeki Nettin Gitmesi Ayriyetten Güvenerek Serverın Navıcat,Putty
Şifresini Verdiğim GM Server Dosyalarını Sildi . Rest ve Fabrika Ayarlarına Dönmem Bile Oyunu Kurtaramadı
Bir Çok Hata Çözme İşleminede Girdim . Yine Olmadı Fakat Sunucumuz MercureSoft Saolsun Çözdü Ve Serverı
Teslim Etti .
Server Karşılığında :
Facebookta + 600 (arkadaş) Üstü Hesap .
Turkcell Kontör
Trde Char
Veya Antalyada Buluşabileceğim Kişiden Nakit Karşılığu Devredebilirim .
Yukardaki Seceneklerden Herhangibi Birini Verene Serverı Devredeceğim .
Bunun Yanı Sıra Hazır Server Reklam Dosyalarını Vermekteyim ( NPC Resimleri Çekilmiş Ve Photoshop CS4 İle Ayarlanmıştır.
DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN FORUMDAN MESAJ ATMAYIN !
ULAŞIM : http://www.facebook.com/#!/FurkanPaker1 ( Pc Başında Sürekli Olamadığımdan Telefondan Bakmaktayım )
ULAŞIM : furkan_paker38@hotmail.com ( Pc Başındayken Her Zaman Açık Fakat Facebookda Daha Çok Duruyorum )
ULAŞIM : Antalya/Kepez ( Antalyada Yaşayanlar İletişime Geçebilir Buluşup Serverı Devredebilirim )
Özellikler -
65 LeveL 2. Kademe Silahların Sadece Siriusa Dönüşmesi
Çeliklerin Kraliyet Zırhına Dönüşmesi
Buz Zindanı Kristal Oda Aktif - Baron Setao'dan 65 LeveL Silahların Düşmesi
Npclerin Orta Zorlukta Olması ( İtem Basmalar Zor )
Buz Cadısı Sabit Olması .
Zombi Map Aktif
0 Lag 7/24 Aktif Server.
Sorunsuz 2 Ch Aktif
Azrail Aktif .
Bırakma Sebebim : Okulun Başlaması Ve Evdeki Nettin Gitmesi Ayriyetten Güvenerek Serverın Navıcat,Putty
Şifresini Verdiğim GM Server Dosyalarını Sildi . Rest ve Fabrika Ayarlarına Dönmem Bile Oyunu Kurtaramadı
Bir Çok Hata Çözme İşleminede Girdim . Yine Olmadı Fakat Sunucumuz MercureSoft Saolsun Çözdü Ve Serverı
Teslim Etti .
Server Karşılığında :
Facebookta + 600 (arkadaş) Üstü Hesap .
Turkcell Kontör
Trde Char
Veya Antalyada Buluşabileceğim Kişiden Nakit Karşılığu Devredebilirim .
Yukardaki Seceneklerden Herhangibi Birini Verene Serverı Devredeceğim .
Bunun Yanı Sıra Hazır Server Reklam Dosyalarını Vermekteyim ( NPC Resimleri Çekilmiş Ve Photoshop CS4 İle Ayarlanmıştır.
DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN FORUMDAN MESAJ ATMAYIN !
ULAŞIM : http://www.facebook.com/#!/FurkanPaker1 ( Pc Başında Sürekli Olamadığımdan Telefondan Bakmaktayım )
ULAŞIM : furkan_paker38@hotmail.com ( Pc Başındayken Her Zaman Açık Fakat Facebookda Daha Çok Duruyorum )
ULAŞIM : Antalya/Kepez ( Antalyada Yaşayanlar İletişime Geçebilir Buluşup Serverı Devredebilirim )