Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ooo onları unutmamak gerek haklısınama saç falan kesilince çok amele oluyoruz kızlarda tipsiz buluyor yaa. O sorunda var
![]()
Süpermodum kışınlığın saçı uzattınmı birşey demezler tabikide aşırı derecede değil şöyle 2 ay sonra süper olcak.Bu aralar haklısınız çok sıkıntılı geçer bide lise 2
tam bi fena
kimseyi tanımıyorum aslında okulan nerdeyse %80 nini tanırım sınıfa bi girdim sadece 1 kişi tanıyorum
bütün arkadaşlarım başka bölümlere yada başka okullara gitmiş
Süpermodlar Saçını kestirmez
.Hocaya söyle ben yetkililiyim de Sizi forumdan Pardon Okuldan uzaklaştırırım de
.Hocaya söyle ben yetkililiyim de Sizi forumdan Pardon Okuldan uzaklaştırırım de
süpermodlar saçını kestirmez:d.hocaya söyle ben yetkililiyim de sizi forumdan pardon okuldan uzaklaştırırım de:d
:d:d:d::d
Süpermodum kışınlığın saçı uzattınmı birşey demezler tabikide aşırı derecede değil şöyle 2 ay sonra süper olcak.Bu aralar haklısınız çok sıkıntılı geçer bide lise 2tam bi fena
kimseyi tanımıyorum aslında okulan nerdeyse %80 nini tanırım sınıfa bi girdim sadece 1 kişi tanıyorum
bütün arkadaşlarım başka bölümlere yada başka okullara gitmiş
![]()
Şans
Evet kestirdiğim halde uzun diyo. Artık düşünün kel gidebilirim okula
Okulu sevmiyorsan üniversiteye nasıl gideceksin![]()
Üni hayatı başka <3

Süpermodlar Saçını kestirmez.Hocaya söyle ben yetkililiyim de Sizi forumdan Pardon Okuldan uzaklaştırırım de
![]()
İyi fikir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)