noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Güzel Bir Para Yapma Tekniği...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karakul199
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

karakul199

Level 4
TM Üye
Konular
40
Reaksiyon Skoru
109
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bildiğimiz gibi darkorbitte tr serverları haricinde [ingiltere,, iskandivalya mı ne :P gibi gibi] çoğu server alışverite ucuz fiyatları var . Ve bu serverlara daha yeni başlayanlar direk olarak skylabı yükseltemedikleri için biraz zorlanıyodur herhalde credi kasmakta [ilk haftalar] :) benim size tavsiyem alışverişte 200bin urilik AIM-02 CPU'su vardır o CPU ya alabileceğiniz bir teklif verin genelde en fazla 100bin credi olur ztn en fazla . Eğer teklifi kazanırsanız ne mutlu size ;) o CPUyu siz 100bin crediye aldınız onu satış fiyatı tam 500bin credi yani sizin kârınız 400bin credi... Günde 10 kere alsanız 10x400.000=4.000.000 [4milyon] yani günde 4m rahat para uğraşmadan kazanırsınız ... [Tamamen kendi buluşumdur hiç biyerden alıntı yapmadım taktiğide kendim buldum(Modlarda eğer beğenirse düzeltip sabitleyebilirler mi?)] Hadi size kolay gelsin... :ka19::ka19::ka19:

8 kişi bakmış kimse cevap vermemiş????....

aga dogru diyorsun da bazen sırf gıcıklık olsun diye 500k veya 1k basanlar va ro zaman kazandıgın gıdıyo bosa zaman kasılın parayı kazanın hemde uri o daha guzel

Teşekkürler.

kardeş :D sana uydum 150k credi verdm :d gitti la :D alamadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri