Sayın Arkadaşlarımın dikkatine.Ben dünleyin hile kullanırken sorunsuz olarak çalışıyordu.Sabah uyandım ve bilgisayarı açtığımda wolfteamı tıkladım ve bu sayfa görüntülenemiyor yazısı çıktı ve wolfteam'ın sitesine girdiğimde yine aynı yazılar ve program bilmem ne yazıları geldi.Ondan sonra rakionu açtım yine aynı.Siteside yine aynı.
Ceza sistemini okuduğumda
ne olsun süresiz joygamenin bütün oyunlarından uzaklaştırma almışım.
Bir konu vardı hile kullanmayın diyordu.O kişi 650 TL ödeşmişti.IP adresindende corafi konumu belirleniyormuş.Şimdi ne yapcam.

Söyleyin ne yapcam.İşte bundan ders çıkarın şuan çok korkuyom
016: Yalvarcağız başka ne olcak işte dikkate alın keşke o konuyu dinleseydim vallahide billahide çok korkuyom.
Tekrar söylüyommm...!!Sakın hile yapmayın:ka19: Bana güvenin sizin başınızada aynı konu gelmesin.Sonra sizde üzülürsünüz.İnternet cafede veya başka yerde yeterki evde değil...!!Yine ama yine söylüyom HACK yapmayın Lütfen konuyu sabit yapalım...!!Diğer arkadaşlarımızda yararlansın ve ders çıkarsın.
Lütfen sabit tutalım...!!
Lütfen yine sabit...!!
Ceza sistemini okuduğumda
ne olsun süresiz joygamenin bütün oyunlarından uzaklaştırma almışım.
Bir konu vardı hile kullanmayın diyordu.O kişi 650 TL ödeşmişti.IP adresindende corafi konumu belirleniyormuş.Şimdi ne yapcam.

Söyleyin ne yapcam.İşte bundan ders çıkarın şuan çok korkuyom
016: Yalvarcağız başka ne olcak işte dikkate alın keşke o konuyu dinleseydim vallahide billahide çok korkuyom.Tekrar söylüyommm...!!Sakın hile yapmayın:ka19: Bana güvenin sizin başınızada aynı konu gelmesin.Sonra sizde üzülürsünüz.İnternet cafede veya başka yerde yeterki evde değil...!!Yine ama yine söylüyom HACK yapmayın Lütfen konuyu sabit yapalım...!!Diğer arkadaşlarımızda yararlansın ve ders çıkarsın.
Lütfen sabit tutalım...!!
Lütfen yine sabit...!!
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)