18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!
Kullanım : İlk Önce Wolfjecti Açıyoruz . Sonra 4 Kere Reklamlara Tıklıyoruz . Continue Diyoruz . Kız Resmi Gittikten Sonra Oyuna Giriyoruz . Kamp Seçme Yerinde WolfEditör Dosyasını Kernel İle İnject Ediyoruz . Kodları Yazıp Enable Diyoruz . Güç Kodlarına Slot 5 e Vuruş Kodlarını Yazıyoruz . Slot 4 e Kurt Bakışlarını Yazıyoruz . Kodlar İçindedir Dosyanın İçindedir . Kodları Kendim Hazırladım. F1 İle Uçar . Mod Hack Kısayolları Sol Altta Yazıyor . Eğer Güç Kodları Gelmezse Her Öldükten Sonra F3 E Basın . Yakında Video Eklenecektir
Ex Malzemeden Bi Tek Kurt Bakışı Çalışıyor Bide Kurt Kodunu Yazarsan O da Çalışıyor Ama Kurt Kodunu Yazdığın Zaman Ara Sıra Ateş Etmiyor .
Virus Totalden Yapamadım Başka Siteden Virus Taraması Yaptırdım . Virus Totalden Yapan Varsa Göndersin Bana .
Wolfjectte Sadece 3 Virus Programı Virus Buldu . İsteyen Kullansın .
Ss ler

Ex Malzemeden Bi Tek Kurt Bakışı Çalışıyor Bide Kurt Kodunu Yazarsan O da Çalışıyor Ama Kurt Kodunu Yazdığın Zaman Ara Sıra Ateş Etmiyor .
Virus Totalden Yapamadım Başka Siteden Virus Taraması Yaptırdım . Virus Totalden Yapan Varsa Göndersin Bana .
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Wolfjectte Sadece 3 Virus Programı Virus Buldu . İsteyen Kullansın .
Ss ler

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)