- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo ,
Kendimi tanıtmak için biraz gecikmiş olsamda , işte şuan bunu yapıyorum.
Sanal ortamda adımı paylaşmak istemiyorum , eğer yakın arkadaşlarım olursa forumdan neden olmasın
Kısacası Ben Religion 15 Yaşındayım ve lise1 'e başlıyorum ..
Bir Şirkette Teknik Eleman Olarak 1.5 Aydır Çalışmaktayım. Turkmmodaki amacım , sürekli 'teşekkürler , 'aa çok güzel vs, yorumlar yazıp mesaj kasıp kendimi kandırmak değil. Kendimden emin adımlarla yavaş yavaş üyelere yardımcı olarak , önce uzman üye olmak istiyorum. Şimdilik hedefim bu . Her şey adım adım ve sıra sıra kendini getirir.
Bunun dışında , Metin2 PvP - Soru Cevap kısmında çoğu arkadaşıma yardımcı olmaya çalışacağım. Metin2 PvP 'niz varsa ,sıkıntı yaşıyorsanız , çoğu konuda yardımcı olabilirim. İmzamda turkmmo uzantılı iletişim adresim var , özel mesaj gönderebilirsiniz. Hiç bir zaman artist olmak istemem , ne üyeyken , ne en üst konumdayken. Şimdi neysem , önemli birisi olduğumdada öyle olacağımdan emin olabilirsiniz.
Acayip bulduğum diğer bir konu ise , Metin2'nin türkçe bir isim olmasına rağmen , çoğu yabancı devletlerde oynanmasına karşın en çok türklerin bu oyunu oynamasına rağmen , neden hiç bir yapım türklere ait değil , neden her bulduğumuz yenilik yabancılara ait , bunu sormadan kendimi alamıyorum.
Umarım , Şimdi olmasamda ileride sayılan sevilen bir üye olurum. Unutmayın , nereye gelirsem geliyim , nasıl olursam olayım. Şimdi neysem oyum.
Turkmmo'ya katıldığım için mutluyum , Yakın arkadaşlıklar kurmak isteyenler olursa , msnmi ekleyebilirler.
Herkes için yardımım vardır ! Hepinize İyi Forumlar Diliyorum..
Kendimi tanıtmak için biraz gecikmiş olsamda , işte şuan bunu yapıyorum.
Sanal ortamda adımı paylaşmak istemiyorum , eğer yakın arkadaşlarım olursa forumdan neden olmasın
Kısacası Ben Religion 15 Yaşındayım ve lise1 'e başlıyorum ..Bir Şirkette Teknik Eleman Olarak 1.5 Aydır Çalışmaktayım. Turkmmodaki amacım , sürekli 'teşekkürler , 'aa çok güzel vs, yorumlar yazıp mesaj kasıp kendimi kandırmak değil. Kendimden emin adımlarla yavaş yavaş üyelere yardımcı olarak , önce uzman üye olmak istiyorum. Şimdilik hedefim bu . Her şey adım adım ve sıra sıra kendini getirir.
Bunun dışında , Metin2 PvP - Soru Cevap kısmında çoğu arkadaşıma yardımcı olmaya çalışacağım. Metin2 PvP 'niz varsa ,sıkıntı yaşıyorsanız , çoğu konuda yardımcı olabilirim. İmzamda turkmmo uzantılı iletişim adresim var , özel mesaj gönderebilirsiniz. Hiç bir zaman artist olmak istemem , ne üyeyken , ne en üst konumdayken. Şimdi neysem , önemli birisi olduğumdada öyle olacağımdan emin olabilirsiniz.
Acayip bulduğum diğer bir konu ise , Metin2'nin türkçe bir isim olmasına rağmen , çoğu yabancı devletlerde oynanmasına karşın en çok türklerin bu oyunu oynamasına rağmen , neden hiç bir yapım türklere ait değil , neden her bulduğumuz yenilik yabancılara ait , bunu sormadan kendimi alamıyorum.
Umarım , Şimdi olmasamda ileride sayılan sevilen bir üye olurum. Unutmayın , nereye gelirsem geliyim , nasıl olursam olayım. Şimdi neysem oyum.
Turkmmo'ya katıldığım için mutluyum , Yakın arkadaşlıklar kurmak isteyenler olursa , msnmi ekleyebilirler.
Herkes için yardımım vardır ! Hepinize İyi Forumlar Diliyorum..
- Konular
- 414
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hoşgeldin, Yarın okulun açılıyor ve bu saatte buradasın? 
Hayırlı geceler, iyi forumlar..

Hayırlı geceler, iyi forumlar..

- Konular
- 4,331
- Reaksiyon Skoru
- 1,103
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 370
- MmoLira
- -641
- DevLira
- 0
Hoş Geldin Kardeşim İyi Forumlar...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)