Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Funda Arar Sahneye Vosvos'la Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CiqdemS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 210

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ünlü sanatçı Funda Arar dün Harbiye Açıkhava Tiyatyosu'nda muhteşem bir konser verdi. Funda Arar sahneye Vosvos'la çıkarak izleyiciyi şaşırttı..

funda-arar-sahneye-vosvos-la-cikti-2997997_1632_o.jpg

Konser öncesi soruları yanıtlayan Funda Arar "Bu akşam 80'li ve 90'lı yıllara yolculuk yapacağız. Çok heyecanlıyız "dedi. Funda Arar, konserde kendisine 80'li şarkılarda Nev ve 90'lı şarkılarda Kubat'ın eşlik edeceğini sözlerine ekledi.

Funda Arar'DAN KONSER ÖNCESİ SÜRPRİZİ! 80'Lİ YILLARA GERİ DÖNDÜ!

Ayaklı Gazete'nin haberine göre; Funda Arar konser öncesi izleyicilere yaptığı sürprizi de "İlk defa böyle bir şey yaptım. 80'ler kıyafeti giydim. Uzun belli pantolon, paçalar kıvrılmış sonra spor ayakkabıları, fosforlu Bağlar, renkli kolye ve bilezikler, vatkalı gömlek. O dönemin moda olan dolmalı saçları kelebek tokayla birlikte sahnede birkaç enstantane anlattım. İzleyiciler de çok şaşırdı beni öyle görünce konseri öncesinde hiç rastlanmamış bir şey. Ufak bir sürpriz yapmak istedim.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri