Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Önceki akşam Harbiyede sahneye çıkan Kardeş Türküler, konserin sonuna doğru seyircilerin arasına karışıp çocuklara barış şekeri dağıttı.
Bu şekerlerde kin yok
Kardeş Türküler, önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesinde müzikseverlerle buluştu. Yeni Bir Gün adlı konserin başında izleyiciye Yıllardır birlik ve barış mesajları veriyoruz ama defalarca yinelememiz gerekiyormuş diye seslenen grup üyeleri, gecenin sonuna doğru da bir sürpriz yaptı, seyircilerin arasına karıştı. Çocuklara şeker dağıtan sanatçılar, Alın yiyin, bu şekerlerde kin ve nefret yok sözleriyle alkış aldı.
Nöbetçi kayınbiraderimsin
Gecede Sezen Aksu ve Arto Tunçboyacıyan da konuk sanatçı olarak sahneye çıktı. Bir uçak kazasında hayatını kaybeden eski sevgilisi Onno Tunçun kardeşi Arto Tunçboyacıyanı sahnede gören Aksu, sanatçıya Daima nöbetçi kayınbiraderim kalacaksın diye takıldı. Aksu, aranjesi Onno Tunça ait Vazgeçtim şarkısını okumadan önce de duygusal bir konuşma yaptı: Bunu provada söylerken ağladım. Bugün burada bir kişi eksiğiz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 0
- Görüntüleme
- 205