Merhaba Arkadaşlar.Biliyoruz ki Geceyüren bi hack paylaştı.Kurt avında kral kurtların hepsini alıyoruz,sınırsız mermi oluyor,sz-500 mc vs.vs geliyor,fakat istediğiniz kadar adam öldürün bu kd ye işlemiyor,tecrübe gelmiyor,yani;zaman kaybı :ka24:
ama ben bir taktik buldum ve bunu paylaşmak istedim.
Oyunda İken Bağlantıyı kısayollarla kesin[örneğin geceyüren f1 ve f2 yapmıştı].Bağlantıyı kestiğini zaman oyundaki herkes olduğu yerde kalır.Sizde o 7 saniye içinde öldürebildiklerinizi öldürüp,tekrar oyunu devam ettirin.[7 saniyeyi geçerse internet hızı hatası verir ve odadan atar]
Sonra Devam Edince Öldürdüğümüz Adamları Sırayla sayar.Hepsini Saydıkdan sonra tekrar oyunu dondurup aynı işlemi yapabilirsiniz...
ama ben bir taktik buldum ve bunu paylaşmak istedim.
Oyunda İken Bağlantıyı kısayollarla kesin[örneğin geceyüren f1 ve f2 yapmıştı].Bağlantıyı kestiğini zaman oyundaki herkes olduğu yerde kalır.Sizde o 7 saniye içinde öldürebildiklerinizi öldürüp,tekrar oyunu devam ettirin.[7 saniyeyi geçerse internet hızı hatası verir ve odadan atar]
Sonra Devam Edince Öldürdüğümüz Adamları Sırayla sayar.Hepsini Saydıkdan sonra tekrar oyunu dondurup aynı işlemi yapabilirsiniz...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)