HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Mavi bayrakta dolaşıyordum etrafımda birçok editsiz ancak sağlam kişiler vardı.Bende dedim onlara uyayım editsiz çar dizeyim.
Ve sonuç bu çıktı
:
Bu konuyu neden mi açtım¿
Çünkü editsiz kişileri ws ye davet etmek için.
Herkesi keserim ederim demiyorum.Elbet beni kesebilecek kişiler vardır.
Yada yoktur
.
Çarımda kesinlikle edit yoktur.İsterseniz ws den önce ve sonra takıları gösterebilirim oda olmadı ws atarken video alırım size takıları gösterirken ve ws mizi.Oyuzden lütfen bu savaşçımla editsizler ws teklifi yollasın.
Herkese başarılar.
Ve sonuç bu çıktı
:
Bu konuyu neden mi açtım¿
Çünkü editsiz kişileri ws ye davet etmek için.
Herkesi keserim ederim demiyorum.Elbet beni kesebilecek kişiler vardır.
Yada yoktur
.Çarımda kesinlikle edit yoktur.İsterseniz ws den önce ve sonra takıları gösterebilirim oda olmadı ws atarken video alırım size takıları gösterirken ve ws mizi.Oyuzden lütfen bu savaşçımla editsizler ws teklifi yollasın.
Herkese başarılar.
Son düzenleme:
ChaTLaX bende BöyLe Bir EditSiz Çar AçMayı Düşünüyorum
Hep Edit Hep Edit SıkınTı Yaptı xDD
Hep Edit Hep Edit SıkınTı Yaptı xDDbütün hepsi editsiz dizdim diyosunda editen bozma kalkanıda çıkartmayı deniyerek başlıya billirsin sonra editsizim diye gezin
gel ws hiç editim yok hatta kazanırsan 20 m vercem 89 lwlim....Genel Tanıtım :+9Çelik;kılıç,bıçak,çift-el,2k hp,yansıtma......bunun için 50m bitirdim yha........+9Partizan;yarı-insan,kritik,delici,güç,çeviklik...............Takılar da hp var...Skiller:Güçlü Beden g1 Ruh Vuruşu g5 Şiddetli Vuruş g1 Kılıç darbesi g1 güçlü vuruş g1