farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Maç Sonu : Fatih Terim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JimmyNeutron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 162

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Maç Sonu: Fatih Terim

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, takımımızın Spor Toto Süper Lig’de İstanbul BŞB ile oynadığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında sahada istediklerini yaptıklarını belirten Fatih Terim, maçın genelinde ise rakiplerinin daha iyi olduklarını söyledi: “Onlar bizden daha çok galip gelmeyi istediler. Daha çok hak ettiler. Bizden daha iyi oynadılar. Rakibimizi tebrik ediyoruz.”

Farih Terim, planlarda olmayan sakatlıkların işlerin bozulmasına neden olduğunu anlatarak, “Bunlar mağlubiyetin nedeni değil tabii ki ama. Real Madrid maçından sonra gösterdiğimiz ivme iyiydi. İlk 20 dakikadaki Galatasaray asıl ulaşmak istediğimiz yer diyebiliriz. Genel olarak ben daha iyi bir oyun ortaya konmasını bekliyordum” diye konuştu.

Maç içerisinde Çağlar Birinci’nin yaşadığı sakatlık sonrası değişiklik yapmak zorunda olduklarını söyleyen Terim, “Sercan’ın ve Engin’in de daha çok yolları var. Takıma faydalı olmak için daha çok çalışmalılar. Açıkçası bu kadar hatalı oynadığımız bölümleri beklemiyordum” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, İstanbul BŞB önündeki 2-0’lık mağlubiyetin ardından ligin ikinci haftasındaki Samsunspor maçına dek hataların azalması için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri