Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
TuZaKK 1
TuZaKK
numan187 1
numan187
[DEV]AB 1
[DEV]AB
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ban hakkında itirazz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adadaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 222
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açtığım bütün charlar banlanıyor fakat etrafımdaki kişilere birşey olmuyor sebebi nedir? Hile kullandım evet doğrudur ama oyunun %75 hile onlar hile ile kendinden yüksek leveldeki metinleri slotları ve bossları kesip iyi itemler elde ediyorlar ve sonuç olarak bizim erişemediğimiz yerlere erişiyorlar. Onlar kullanmaya devam ederse bizde ederiz ve oyunda çoğu kişi hala hileyi kullanmaya devam ediyor.Siz hiç bir şekilde hileyi kaldırmaya çalışmıyorsunuz. Hiç bir işe yaramıyorsunuz.Adam benim kesmeye çalıştığım metne gelip hile ile dlaıp içinden çıkanları toplamak için birde serbeste alırsa bende hile açarım ve bunun sorumlusu ben değilim sizsiniz.Neden ban yediğimi ve süresini öğrenmek istiyorum.

Hesap ID:Luftwaffe1
,

Bu oyunda en çok online kalan kişilerden biriyim ve okullar açılıyor oyuncu kitlesi düşecek cezası ağır olmayanlar veya cezasını büyük bir çoğunluğunu çekmiş olan kişilerin affedilmesini istiyoruz. Siz bu oyunun sahibi iseniz bizde oyuncularıyız.Bu şekilde devam edecekse bundan sonra ben devam etmiyorum ve zaten oyundan soğumuş durumdayım insanlar hile kullanıyor onlara birşey olmadığı gibi tekrardan biz banlanıyoruz olacak iş değil.

Hile için önlemler almaya çalışmadıgımızı nerden biliyorsn?

Hile kullandıysan bunun ne tür bir affı olabilirki süresiz ban sebebidir hile kullanımı.Açılması söz konusu olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri