mavzermete 1
mavzermete
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

İşte Bizim Severimizz Oleyy Kimse Yapamaz !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pars600
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oy oy kİyamam sana yoksa lafin altindami kaldin??

TÜm mmomt2 yÖnetİmİnden pars600 yerİne ÖzÜr dİlerİm.oyunu en kisa sÜrede halletmenİzİ umut ederek kolay gelsİn dİyorum.

yav arkadaslar m2turkeyle kıyaslamayın adamlar milyon dolarlar harciyo calısanları makinalari oyunun adi üstünde pvp işte dier hatalara bende karsıyım ama oyun hatalarından yana o kadar sıkılamamalısınız

bencede ben bu oyuna milyarlar yatırdım nerdeyse ama oyunda tık yok 1gün giriom 2.gün hata verior

Zaa :D Milyarlar yatirdin ölemi :D Senin 15 adet 100 TL yi bile bir arada gördüğünü sanmiyorum :)

Dediklerinin hepsi doğru pars.Ama şuan troj3n18 okulda.Adam dönsün acicak sv yi.Haa diyelimki sv kapandi örneğin.Kapandi derken hepten diil offline oldu yani.Zorlicanmi ? Kapiyimi kirican ? Napican ?Hicbise ..

Server suan kapalı.Eğer 7/24 Acik sv istiyorsan."Metin2 TR" Tercih ederim ..

Offline Online durumunda yaziyor.Offline suan server.Acilinca orasi Online olacak sizde gireceksiniz.Trojen okuldaysa suan öğlenci demektir.Aksama anca gelir.Server acilir "KOCAMAN"ceneniz kapanır .

rap-cowßoy;590967' Alıntı:
zaa :d milyarlar yatirdin ölemi :d senin 15 adet 100 tl yi bile bir arada gördüğünü sanmiyorum :)

dediklerinin hepsi doğru pars.ama şuan troj3n18 okulda.adam dönsün acicak sv yi.haa diyelimki sv kapandi örneğin.kapandi derken hepten diil offline oldu yani.zorlicanmi ? Kapiyimi kirican ? Napican ?hicbise ..

Server suan kapalı.eğer 7/24 acik sv istiyorsan."metin2 tr" tercih ederim ..

Offline online durumunda yaziyor.offline suan server.acilinca orasi online olacak sizde gireceksiniz.trojen okuldaysa suan öğlenci demektir.aksama anca gelir.server acilir "kocaman"ceneniz kapanır .

katiliyorum sana ilkez senin gibi olgun konusan gordum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri