xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Iyi bir server için [2.KONU]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aphes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 364

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sc5dnn.png

Konu 1 : Serverinizin Temeli

* Düello (vs) serveri açacaksanız olası tüm olumsuzlukları önlemek için en az 2 GB ram olmalıdır.

Düello serverinde oyuncular nesneleri sürekli yere atar.Yerdeki nesneler oyundaki bağlantıyı yavaşlatır.Kısaca lag olur bu yüzden 2gb ram almanızı öneriyorum.

Serverinizin dolacağına bağlı , daha önceden server aldıysanız ve tuttuysa tavsiyem kaliteli bir hosting firmasından yüksek ram'li makine kiralamanız 4 gb olabilir örneğin.

Navicat ve putty kullanmayı bilmiyorsanız biran önce öğrenmelisiniz.Öğrenemiyorsanız kesinlikle server açmayın paranız boşuna gider.Benden söylemesi!

Konu 2 : Anti-Hile

* Düello serverinde 4x - 7x tarzı hileler çok işe yarıyor.Bunu zaten kullanan herkes bilir ( kullanmayan da bilir ) , skill, 4 kat daha fazla vurur.

Oyunda adaletsizlik olur , hile olduğu için oyunu bırakırlar dolayısıyla oyuncu sayınızda düşüş yaşarsınız.

Peki hileyi nasıl engellerim ?

Bana göre bu tamamen hosting'in işidir.Size kaliteli bir server files sunarsa zaten hileler çalışmaz.Bu yüzden kaliteli bir firma seçmeniz hem sizin hemde oyuncular açısından çok iyi olacaktır.

Önerdiğiniz bir firma varmı ?

Benim karşıma istediğim gibi firmalar çıkmadı bu yüzden sizi yanıltmak istemiyorum.Bu sorunun cevabını şikayetler bölümünden alabilirsiniz.En az şikayet edilen hosting firmasıyla anlaşabilirsiniz.

Konu 3 : Oyun açıkları ( BUG )

Evet , serverimiz elimizde fakat açıkları var.Ne tarz açıkları diye sorarsanız bu , para bugu olabilir tabiki.Item bugunu kaldırmanız için öncelikle navicatı iyi bilmeniz gerekir.Para açıklarını nasıl kapatırım diye sorarsanız forumda konular mevcut oradan öğrenebilirsiniz.

Konu 4 : Pack

Iyi bir server yöneticisinin , baş yardımcısıdır bence pack.Pack editlemeyi biliyorsanız bu sizin için çok büyük bir avantajdır. Bunu nasıl değerlendiririm diye sorarsanız , oyun içerisindeki bazı nesnelerde kesinlikle başka server isimleri yazar.Onları değiştirin yada tüm neslere kendiniz isim verin bence daha mantıklı.

Pack'iniz 2011 sistem olmalıdır.

Nasıl yani o.O ?

Şöyle ki , Şuan ki pack paylaşım bölümdeki pluginlerin en önemlilerini barındırmalı.

Level gösterme vs. işte.Gerçi vardır bunlarda neyse...

Konu 5 : Hoş bir karşılama mesajı ve ilk giriş ödülleri

Düelloluk serverde mutlaka oyuna ilk girince level vermesi lazım.

Bana göre şu yol çok güzeldir.

250 Lv sınırı olan bir serverde 120 levelden başlatın ve köpeklerde rahatca 250 level olunsun.Ayrıca Level verme npcsi mutlaka olmalıdır.

Konu 6 : Oyun içi

Evet serverimizi aldık , bugları kaldırdık şimdide oyun içi npc sistemindeyiz.

Bence oyunda , öğretmenlerden skill alınca otomatik perfect vermeli.

Efsun oranlarınız sabit olmalıdır.

Kılıç bıcak ciftel vs. 20 olmalıdır.

Hp 4k olmalıdır bence.Bu çok iyi olur

120 Silahları ve Tüm 120 zırhları vs. hepsi npclerde ekli olmalıdır.

Yeni saç skilleri olmalıdır.

Kesinlikle uzun yazılar olmasın npclerde

Nasıl yani ?

Tam olarak şöyle ,
Örn: Kutsama küresi alcaz , npcye tıkladık ve kutsama küresi al'a bastık.

Kutsama küresi veriyorum
Yanında bunu veriyorum -- tamam--
Eminmisin bak veriyorum -- tamam--
Tamam kutsama küresi verildi --tamam--

Bu tarz uzun sürmemeli.Şöyle olmalı
Kaç tane --20--
Verildi

- Tüm binekler ekli olmaldıır 4 tane değil tüm hepsi bu çok işe yarar.
- Efsun nesneleri 200lük olmalıdır.

Konu 7 : Abartmamak !

Öncelikle, serveri açtığınızda arkadaşlarınıza kesinlikle abartılı efsunlar dizmeyin bunu kesinlikle yapmayın oyuncu kalmaz serverinizde !

GM olarak herkesi eşit görmek zorundasınız.

Konu 8 : Serveri doldurmak

Evet herşey bitti tüm ayarlar tamam şimdi sıra geldi serveri doldurmaya

Öncelikle 4 gb ram yada 2 gb ramli server aldıysanız turkmmo gibi forum sitelerine sabit reklam verdiriniz

Tüm arkadaş çevrenize yayınız.Onlarda yaysın mutlaka.

- Özelden pm atanlara kesinlikle inanmayın. ( Bana item ver ben serveri fulleyim )

Arkadaşlar bu kesinlikle yalandır.Bu tarz pm atanlara inanmayın ve banlayın.

Konu 9 : Çok iyi bir takım !

Oyun takımınızı kesinlikle özenle seçin , oyunu bilmeyenleri takıma getirmeyin.

Bence 5-6 tane gm olmalıdır bir serverde , her bayrağa ayrı olarak..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri