shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Gm bak yeter artik!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkmoon06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 332
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkmoon06

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
52
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

GM BEN PAZAR KURMUSTUM EJDER TANRİSİ KOYMUSTUM ZİRHİMİ SATİYODUM ADAM 222M TEKLİF ETTİ TMM DEDİM 300 M VARDİ BENDEDE SATTİM 500 M OLDU CELİK ALCAKTİM GM BİRDEN REST ATTİ SATTİM PARA BENDE OLMUSTU GM RES ATTİ NE PARA VAAR NE TANRİ SİMDİ DİYORUM TAKAN YOK KESKE ATMASAYDİN 500 M CLEİK ALCAKTİM SİMDİ PARADA YOK TANRİMDA YOK ADİM Darkmoon06 Bİ CARE BUL COK SİNİRLİYİM TABİ BURAYA BAKARSAN YADA BİSİ YAPMİYCAKSAN BAN AT GİTSİN SATEN O SW Bİ CELİK ALAMADİK AMA 500 M İSTERİM ADAMA SATMİSTİM YADA TANRİMİ BEN ANLAMAM YA BANLA YA GERİ KOY :mad::mad:

LÜTFEN KONUYU BATİRMAYİN!

Ya Afedersnde Sen Kimsen Gmye Hesap Soruyon
Yani İlla Konusturucan

Bu Genclik Coq Kötü İlerliyor Oyun 2 Dk Kapanıyor Baska İsi Yoq Sanal Alemde Yasıyor

Adam Gibi Beqle İstemiyosanda Oynama !

gm hesap sormuyom konu uzatma konu baticak yoksa tamam sus gm bilir senin basina gelse görürsün

GM BEN PAZAR KURMUSTUM EJDER TANRİSİ KOYMUSTUM ZİRHİMİ SATİYODUM ADAM 222M TEKLİF ETTİ TMM DEDİM 300 M VARDİ BENDEDE SATTİM 500 M OLDU CELİK ALCAKTİM GM BİRDEN REST ATTİ SATTİM PARA BENDE OLMUSTU GM RES ATTİ NE PARA VAAR NE TANRİ SİMDİ DİYORUM TAKAN YOK KESKE ATMASAYDİN 500 M CLEİK ALCAKTİM SİMDİ PARADA YOK TANRİMDA YOK ADİM Darkmoon06 Bİ CARE BUL COK SİNİRLİYİM TABİ BURAYA BAKARSAN YADA BİSİ YAPMİYCAKSAN BAN AT GİTSİN SATEN O SW Bİ CELİK ALAMADİK AMA 500 M İSTERİM ADAMA SATMİSTİM YADA TANRİMİ BEN ANLAMAM YA BANLA YA GERİ KOY :mad::mad:

LÜTFEN KONUYU BATİRMAYİN!

arkadasım aynısı banada oldu bidaha olursa ztn serveri bırakcam + gidişim kötü olucak

geri iade bile yapmadılar kac m para gitti insan 10 dk onceden cıkın die gendelden soyler

trojen18 haklısın ama napim sinirlenmemek elde degil

Ya Afedersnde Sen Kimsen Gmye Hesap Soruyon
Yani İlla Konusturucan

Bu Genclik Coq Kötü İlerliyor Oyun 2 Dk Kapanıyor Baska İsi Yoq Sanal Alemde Yasıyor

Adam Gibi Beqle İstemiyosanda Oynama !

sen cok bos konusuon gibime geldi

Yapacak bişey yok. Elde olmayan sebeplerden bazen serverda sorun olabiliyor. binlerce oyuncunun zararını karşılamaya kalksak 1 ay durmadan uğraşmamız gerek. Bu tür durumlarda zararlarınız karşılanmıyor maalesef arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri