M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

srocular oynayanlar buraya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan salta56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 412

salta56

Level 4
TM Üye
Konular
99
Reaksiyon Skoru
60
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKDAŞLAR ARTIK BİZE ULAŞA BİLCEKSİNZİ HACMİ ADAM BİZE İSTEDEGİNİZ SORUYU SORCAK VE EN KISA SÜREDE CEVAP ALCAKSINIZ OTO BOT BIRAKILI EN DOGRU CEVAP SİZE 1DK İÇİNDE SÖYLEYECEKTİR:eek::eek::ka19:
BOTUN ADI HACMİDE EMRE/ADMİN EBOT BAGLIDIR 1TANE DİR AMA 50 KİŞİ SORU SORSADA SORUN YAŞANMAZ EMİN OLUN:cool::ka19:
AGLARIMIZ:
SroYardım-1 şifre:123
SroYardım-2 şifre:123
SroYardım-3 şifre:123
SroYardım-4 şifre:123
SroYardım-5 şifre:123
AGLAR DOLCUKCA BOT OTOMATİK OLRAK YENİ AG AÇAKTIR:ka19:
HAYDİ BANA :l04::l04:

İYİ GÜNLER ARKDAŞLAR BEN SİZE BİR SİTE VERCEM AMA BU KADARA OLMAZ DİCENİZ BİR SİTE SRO HAKINDA HERŞEY VAR SİTEDE SRO TÜRK PVPSWLER HER ŞEY VAR SİZE BİLMEDİNİZ YADA BİLDİNİZ HERŞEY BENİM GÜVENCEM ALTINDA AMA SİTE GÜNDE 50TANE YENİ ÖGE EKLENİYO TASARIMI GÜZEL DEGİL AMA BİZADE TASARIM DEGİL BİLGİ LAZIM DİYEN BİR İSİYSEN İŞTE SİTE TAM SANA GÖRE
HAYDİ GELİN BAKALIM
BENİM 20 MEŞAJ OLMADI İCİN BÖYLE ÖZR
h t t p : / / c k m a j o y m a x . t r . g g / FORUM ÜYE DEGİLSEN BOŞLUKLARI SİL
HAYDİ BANA GÜLE GÜLE
BİZ VERDİK SİTEYİ E BİZE REP VERSEN HİÇ HENE OLMAZ

Son düzenleme:
Salta krdeş bna sw kurabilirmisin Hayrına öle iyi bişi olmasına grek yok 4-5 günlük oynıcam okulllar aclına kadar

kardeş biz vps kuruyoz ondanda para alıyom ben hacmi kurmayı bilmiyom sana bide server kutusu göndercem bu işler ucuza degil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri