kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Amaç konu kasmak değil, paylaşmak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jr. Ernesto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 564

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aslında bütün oyunlar için tek tek konu açarak konu sayımı yükseltebilirdim. Ancak resmen konu kasıyor dememeniz için, böyle bir yola başvurdum, direk miniclipin multiplayer oyunlarının bulunduğu bölümü size yolluyorum. Tabiiki her oyundan kısa bir bilgi olacak :)
--------------------------------------------------------------------
Öncelikle siteyi vereyim ki sizde istediğiniz oyunu oynayın.

--------------------------------------------------------------------
Sayfada 14 adet multiplayer oyun vardır. Hepsine ayrı üyelikler ister. Ve miniclip bazı oyunların sadece sponsorudur. Ben bunları zaten bildiğim kadarıyla belirteceğim.
-------------------------------------------------------------------
Oyun Listesi:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
-----------------------------------------------------------
Oyunların hepsinin sponsorluğunu miniclip taşımaktadır. Sadece Our World miniclip tarafından yapılmıştır.

"İyice miniclip reklamı yapar hale geldi" diyenler olursa ben en azından tek tek konu paylaşmıyorum bir kerette siteyi veriyorum isteyen istediğini yapar. Ne alıntı ne (ç)alıntı. Beğenmeniz dileğiyle...

Ayrıca:Power Soccer isimli oyunda TurkMMO team kuracağım. Lütfen kurmayınız. Eğer isminizi görmek isterseniz, bana özel mesajdan ulaşın. Ya da fan clublara konu açacağım. Lütfen oradan bildirin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri