Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar 7 Adet Eski Edit item Satmaktayım.İtemler şu şekildedir..
Takas düşünmüyorum arkadaşlar.. İtemlerin Tanesi 15 TL dir..7 Adet İtemin fiyatı ise 100 TL dir.
Kendi adıma hesap numaram vardır.Hesap numaramdan bütün kimlik ve adres bilgilerime ulaşabileceginiz için ticaretimiz sizin açınızdan herhangi bir risk arz etmeyecektir.
Ayrıca Sivas / Merkez den yüz yüzede teslim edebilirim.
Forumla ve oyunla Sürekli ilgilenemedigim için Tel Noumu Ve Facebook Profilimide bırakıyorum. Ancak ciddi alıcı olmayanlar ile facede arkadas olmayacagım için İlk olarak burdan özel msj bırakmanızı rica ediyorum..Anlaşma saglandıktan sonra ise facebooktan ekler ayrıntısını konuşuruz.
0554 268 52 04 Nolu numaradan ulaşabilirsiniz.
LÜTFEN SADECE CİDDİ ALICILAR ULAŞSIN
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Takas düşünmüyorum arkadaşlar.. İtemlerin Tanesi 15 TL dir..7 Adet İtemin fiyatı ise 100 TL dir.
Kendi adıma hesap numaram vardır.Hesap numaramdan bütün kimlik ve adres bilgilerime ulaşabileceginiz için ticaretimiz sizin açınızdan herhangi bir risk arz etmeyecektir.
Ayrıca Sivas / Merkez den yüz yüzede teslim edebilirim.
Forumla ve oyunla Sürekli ilgilenemedigim için Tel Noumu Ve Facebook Profilimide bırakıyorum. Ancak ciddi alıcı olmayanlar ile facede arkadas olmayacagım için İlk olarak burdan özel msj bırakmanızı rica ediyorum..Anlaşma saglandıktan sonra ise facebooktan ekler ayrıntısını konuşuruz.
0554 268 52 04 Nolu numaradan ulaşabilirsiniz.
LÜTFEN SADECE CİDDİ ALICILAR ULAŞSIN
Son düzenleme:
7 Adet Editin Fiyatı 100TL dir Ve indirim yoktur.. Parça Parça almak isteyenler ise Tekliflerini yazsınlar lütfen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)