B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wolfteam yüklenirken kasma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan andryan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 616

andryan

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bundan bikaç ay önce wolfteam oynuyordum fakat kasması fazla değildi ve şuanki disk yerinden daha az boşluk vardı şmdi bütün herşeyi sildim oyunla berber game booster fln kullanıyorum fakat gende kasıyor mesela id şifre yazdım girdim en az 2 dk serverlere gelmesini bekliyorum odaya girip oyuna girince de 3 4 dk alıyor

Sistem :

512 mb ram
sp2
intel pentium 4 3.20 ghz
ekran kartı: Nvidia geforce4 mx 440 128 mb

pc baya bi eski ama World of Warcraft bile oynuyordum bu pc le ama bundan çok kasıyo wolf.Cd roomum okumadığı için formatta atamıyorum lütfen yardım...:(:(:(:(:(:(

Uygun Yere Taşındı.

aynı sorun bendede vardı , gerçi işletim sistemim , ram , ekran kartım daha üstün ama , saglam bir formattan sonra gerekli driverlar yüklendikten sonra oyunun sitesinden en son güncel sürümünü indirip kurduktan ve oyuna girip gerekli görüntü ayarlarını yaptıktan sonra düzeldi...

Tavsiyem ;

Format sadece cd ile atılmıyor , usb , disket okuyucuları ile de atılabiliyor usb ile biraz yavaş olur ama sorunu çözmen için gereklidir diye düşünüyorum , yada sistem geri yüklemen açıksa bir gözden geçir ve kasmadan oynadıgın bir tarihlerde geri yükleme noktası oluşturduysa geri yükle derim bunların hiçbiride olmadı diyelim , cd-romunu degiştirmen gerekiyor ona imkanında yok diyelim , aklıma gelen son çözüm , kendi pcnin özellikleriyle uygun başka saglam bir pc bul ve acronis images (2007 , 2010 ) tarihi farketmez imaj al ve aldıktan sonra o imajı usb ye yada harici hard-diske at , aldıgın o imajı kendi pc ne yükle , yardımcı olabildiysem ne mutlu bana arkadaşım , iyi forumlar dilerim...

kasmanın sebebi, Ram.

bunun için 2 çözüm vardır.

1. 1GB üstü ram al.
2. PC Hızlandırma Programını İndir.

Diyelim formatı attım. Hoparlörün fln driverlerini bulamilirmiym internetten çnkü driver scanner ile tarattığımda çıkmamıştı eğer yüklenebilirse format atmayı düşünüyorum çnkü bayadır formatsız pc eski olduğu için dayanamıyo fazla. Bigün game booster, tune up la turbo mod yapıp girdim oyuna ve oyunun ayarları en düşüktü genede kasmıştı galiba en iyisi parça almak olucak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri