- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 90
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Benim Acilen Sağlam Sura Sav Yapmam Lazım Gerekli İtemlere Hangi Efsunu Basacağımı Özel MEsajdan Atarsanız Çok Mutlu Olurum Şimdiden Teşekküler
Çarım : Yakın Dövüş Ninja
Çarım : Yakın Dövüş Ninja
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şöyle savunma yap sura için.Kılıç savunması mutlaka olsun küpendede kolyendede zırhındada.Ateşe karşı dayanıklılık getirme ve yeni bir hançer yap.Yeni hançerine suralara karşı güçlü taşı ile uygun taşlar bas.En önemli şey ise bir sura ile kapışırken her zaman öncü sen ol.Nasıl diye sorarsan hep sen ilk başla.Sura başlarsa uzakta kalma yakınına gel suranın daha iyi olur.Sonra ise düz vuruşlar ile surayı yıprat.Herşey efsun değildir bazı şeyler taktiktir.Efsun önemli değil.Önemli olan taktiktir.Büyüye karşı dayanıklılık,Rüzgar,Şimşek getir yeterli.Suralarda kritik patlatıyor bazıları düz vuruyor.Aslanağzı kalkana ise yansıtma,yarı,bloklama,güç,çeviklik getir.Çeviklik gelmesede olur şart değil.Bir surayla vs atarken karşındaki sura kara büyüyse o adamla aranda mesafe bırakma çok yakınında dur.Skill sıralamasınıda atarım istiyorsan
)).
)).- Katılım
- 7 Ağu 2010
- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 90
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İlgin İçin Saol Ama Taş Ve Efsunu Biliodum Adam O Kadar Ezikki Ninjada Tek Atiom Ayni İtemlerle Suraya Gecio Alio Anlamadim
ÇArda ZAten
60 Büyü SAvunması
60 Ateş Savunması
60 Rüzgar SAvunması
60 Şimşek Savunması
Var
ÇArda ZAten
60 Büyü SAvunması
60 Ateş Savunması
60 Rüzgar SAvunması
60 Şimşek Savunması
Var
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)