Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bi Bakarmısınız Acil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demirelmustafa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 812

demirelmustafa

Level 4
TM Üye
Konular
42
Reaksiyon Skoru
90
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Benim Acilen Sağlam Sura Sav Yapmam Lazım Gerekli İtemlere Hangi Efsunu Basacağımı Özel MEsajdan Atarsanız Çok Mutlu Olurum Şimdiden Teşekküler

Çarım : Yakın Dövüş Ninja

Şöyle savunma yap sura için.Kılıç savunması mutlaka olsun küpendede kolyendede zırhındada.Ateşe karşı dayanıklılık getirme ve yeni bir hançer yap.Yeni hançerine suralara karşı güçlü taşı ile uygun taşlar bas.En önemli şey ise bir sura ile kapışırken her zaman öncü sen ol.Nasıl diye sorarsan hep sen ilk başla.Sura başlarsa uzakta kalma yakınına gel suranın daha iyi olur.Sonra ise düz vuruşlar ile surayı yıprat.Herşey efsun değildir bazı şeyler taktiktir.Efsun önemli değil.Önemli olan taktiktir.Büyüye karşı dayanıklılık,Rüzgar,Şimşek getir yeterli.Suralarda kritik patlatıyor bazıları düz vuruyor.Aslanağzı kalkana ise yansıtma,yarı,bloklama,güç,çeviklik getir.Çeviklik gelmesede olur şart değil.Bir surayla vs atarken karşındaki sura kara büyüyse o adamla aranda mesafe bırakma çok yakınında dur.Skill sıralamasınıda atarım istiyorsan :))).

İlgin İçin Saol Ama Taş Ve Efsunu Biliodum Adam O Kadar Ezikki Ninjada Tek Atiom Ayni İtemlerle Suraya Gecio Alio Anlamadim

ÇArda ZAten

60 Büyü SAvunması
60 Ateş Savunması
60 Rüzgar SAvunması
60 Şimşek Savunması

Var

bir sura dizerim herkeze 10k dan assa vurmaz

Onlarda bana 3k dan fazla vurmaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri