Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar oyunumda her şey hazır , fakat güzel bir panel yapmak istiyorum.Fakat panel tasarımdan anlamıyorum , bana panel tasarım yapabilecek olan varmı ? Oyunum aylarca açık kalacağı için güzel bir şey olmalı.
Eğer bu işten anlıyorsanız ve yardım etmek istiyorsanız lütfen ekleyiniz ; metabolic_hell@hotmail.com
Şimdiden teşekkürler , iyi forumlar..
Eğer bu işten anlıyorsanız ve yardım etmek istiyorsanız lütfen ekleyiniz ; metabolic_hell@hotmail.com
Şimdiden teşekkürler , iyi forumlar..
1-) vps servermi ?
2-) forumda 100lerce panel bulup editleyebilirsin editlemekte birsey yok dosyaları metin belgesiyle acıp serverinin adını yazıcaksın. birde config dosyasını serverine göre editliceksin
2-) forumda 100lerce panel bulup editleyebilirsin editlemekte birsey yok dosyaları metin belgesiyle acıp serverinin adını yazıcaksın. birde config dosyasını serverine göre editliceksin
1-) vps servermi ?
Yanı tasarımdan Söz etmek istiyor arkadas Tasarım Herkezin yapabilecegi Bir Şey Değil..
yeni tasarım istiyosa kıyar paraya alır 0 panel kimse yeni tasarımı bedavaya yapmaz zaten burası türkiye
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)