Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gemimi Lazermi ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karakul199
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba uzay pilotu,

Yazdıklarını okudum ve sana tavsiyem şudur: Leonow al içine ne kadar alabilirsen lf-2 al gerisi mp-1 diroitlere falan hepsine koy silahları.Taahminen 2k vurabilirsin (tahminen) Daha sonra fazla fazla kasıl görevler yap 200 sibo falan sonra da 30k 40k uri yapmış olursun onla lf3 al mp1 lerin yerine koy kasılamaya devam et bu arada skylabınıda full 7 lvl yap.Genişletici al ambar genişleticisi baya fazla c. olur onlada lf3 al 5m bas al mavi sıkıon sonra vega al kasılarak onuda bole yap bir bakmışın fullenmişin ;)

hepinize çok teşşkkürler dediklerinizi yaptım lenov aldım full 10luk hızlardan aldım elimde hiç uri kalmadı :) ama sonra bidaha kastım 7500 uri sonra gittim hepsiyle ganimet anahtarı aldım ganimet kutularını açtım sonuncu açtığımdan lf-4 çıktı :D şans işte şuan mavi sıkıyom ztn x1 lazerle yaklaşık 2600 küsür çakıyom lenov war şuanda skylabdaki herşey 7. seviyeye basılıyo basılsın credi kasıcam sonra full vega alıcam hepinize teker teker çok teşekkürler

şuanda hesabımda lenov var 4 lf-3 , 1 lf-2 ve 1 lf-4 var bide 1 iris ve 5 flax var

bence önce lf3leri biriktir 10 tane yap sonra vega al Veganın 10 tane Laze Kapasitesi var bölece vega oldunda zorlanmssın sonrada 7 tane daha lf3 alıp goli ol derim ama fll uri ile alma urinin 15 k kazanıyorsan 5 ksını harca klandan yardm iste skylab yap çok yararı olur ambar genişletme fln al

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri