Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
S.a beyler bana cok acil yardımınız gerekiyor konu ya giriyim hemen:
Arkadaslar ben 2 charla kule ye cıkamıyorum sawascimla slotları keserken saman ekranı donuyo kimsenin ne yzdigi fln gözkmüyor donup kalıyor ama sawasci da ekran var mesala şamanda işim var sawasci afk kalıyoya 2 dk geçmeden patt oyun atiyor pazar kuramiyorum yaw pazarı kuruyorum 10 dk bişey yazmiyim hiç ellemyimi atiyor ama alttan bişeylert yazzam sorun olmuyor lütfen yardım edin 2 char acmayalı yıllar oldu alalh için bi şeyler önerin bana!
şimdiden tskr bütün yorum atanlara reepppp

Arkadaslar ben 2 charla kule ye cıkamıyorum sawascimla slotları keserken saman ekranı donuyo kimsenin ne yzdigi fln gözkmüyor donup kalıyor ama sawasci da ekran var mesala şamanda işim var sawasci afk kalıyoya 2 dk geçmeden patt oyun atiyor pazar kuramiyorum yaw pazarı kuruyorum 10 dk bişey yazmiyim hiç ellemyimi atiyor ama alttan bişeylert yazzam sorun olmuyor lütfen yardım edin 2 char acmayalı yıllar oldu alalh için bi şeyler önerin bana!
şimdiden tskr bütün yorum atanlara reepppp

Metin2 tr den bahsedıyorsun heralde ve bu son guncellemeden sonra oldu dıyorsan botlara karsı alınan bı önemlem dıye bılırım.
bu benım şahsı duşuncem !
bu benım şahsı duşuncem !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...