Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
S.a öncelikle serverina deneyimli ve sürekli pcde olan bi gm arıyorsan tam adresindesin :ka19:
sabah 8.30 [babam gittiği an xD] pc basına gecip aksam 24.00 kadar kalırım. bi kac kere gm oldum server kapandığı içinde ayrıldım 2 kere kendi serverimi kurdum hamachi ve vps navicat flan anlarım yardımcıda olurum gm kodları dersen hafıza kuvvetli deil ama kendi kod listemi yaptım pcmin üstnde asılı önmli kodlar xD...
daha fazla seyde var ama yazmadım
Facebook'tan Ulaşmanızı Tavsiye Ederim
demir_35_@hotmail.com bana buradan ulaşabilirsiniz [faceden ulaşırsanız anında cevap alırsınız
]
Ad: Ferdi D.
Mekan: İzmir/Bornova
:ka19: TL-GA-SGA-GM-SGM-USER > sTeeL < :ka19:
sabah 8.30 [babam gittiği an xD] pc basına gecip aksam 24.00 kadar kalırım. bi kac kere gm oldum server kapandığı içinde ayrıldım 2 kere kendi serverimi kurdum hamachi ve vps navicat flan anlarım yardımcıda olurum gm kodları dersen hafıza kuvvetli deil ama kendi kod listemi yaptım pcmin üstnde asılı önmli kodlar xD...
daha fazla seyde var ama yazmadım
Facebook'tan Ulaşmanızı Tavsiye Ederim
demir_35_@hotmail.com bana buradan ulaşabilirsiniz [faceden ulaşırsanız anında cevap alırsınız
]Ad: Ferdi D.
Mekan: İzmir/Bornova
:ka19: TL-GA-SGA-GM-SGM-USER > sTeeL < :ka19:
http://www.turkmmo.com/gm-ilanlari/588610-ornek-konu-|-konu-acmadan-once.html
Konunuz Örnek Konulara benzemedigi için Konu Kilit.
Konunuz Örnek Konulara benzemedigi için Konu Kilit.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...