- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle S.a Arkadaşlar
Lag Sorunu Çoğu Arkadaşmızın Başına Gelmekte Benımde Başıma Geldi ama Hallettim Çözümü Sizlerle Paylaşmak İstedim
Lag Sorunu Nedir ? : Ben Sabah ve akşamları oyuna gırebılıyordm hıc lag olmuyorda ama öğle giremiyordum Sizdede Bu Sorun varsa cozum asagıda
Çözümm-XP:
1.) Deneetim masası --> Ağ Bantılarına Tıklanır
2.)Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla özelliklere girililr.
3.)internet iletişim kuralları (TCP/IP) kısmı işaretlenip özellikleri butonuna giriyoruz.4.) Dns sunucularına sırasıyla ilk kutuya:156.154.70.22 İkinci kutuya: 156.154.71.22 rakamları yazılır.
5.) Yerel ağ bağlantıları bölümüne tekrar geliyoruz ve yine sağa tıklayarak açılan bölümde "Onar" diyoruz.
6.) Bu Kadar
Çözüm-W7:
1)Bilgisayarımızın sağ alt köşesindeki simgelerden ekran şeklinde olan'a sağ tıklayın
2)Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni Aç'a basın
3)Açılan pencerede 'Yerel ağ bağlantısı'na tıklayın.
4)Yerel ağ bağlantısı penceresinden 'Özellikler'e tıklıyoruz.
5)Açılan pencerede 'İnternet protokolü sürüm 4'ü seçiyor ve 'Özellikler'e basıyoruz.
6)Burada 'Aşağıdaki sunucu DNS adreslerini kullan'ı aktif basıyoruz
7)ilk kutuya:156.154.70.22 İkinci kutuya: 156.154.71.22 Yazıyoruz
--------------------------------------------------------------------------------
Bu yolu denedım olmuyor diyorsanız aşağıdaki programı indirin ve oyuna giriş yapın eminim olacaktır
Virus Total:
--Sabit Lütfen--
Lag Sorunu Çoğu Arkadaşmızın Başına Gelmekte Benımde Başıma Geldi ama Hallettim Çözümü Sizlerle Paylaşmak İstedim
Lag Sorunu Nedir ? : Ben Sabah ve akşamları oyuna gırebılıyordm hıc lag olmuyorda ama öğle giremiyordum Sizdede Bu Sorun varsa cozum asagıda
Çözümm-XP:
1.) Deneetim masası --> Ağ Bantılarına Tıklanır
2.)Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla özelliklere girililr.
3.)internet iletişim kuralları (TCP/IP) kısmı işaretlenip özellikleri butonuna giriyoruz.4.) Dns sunucularına sırasıyla ilk kutuya:156.154.70.22 İkinci kutuya: 156.154.71.22 rakamları yazılır.
5.) Yerel ağ bağlantıları bölümüne tekrar geliyoruz ve yine sağa tıklayarak açılan bölümde "Onar" diyoruz.
6.) Bu Kadar

Çözüm-W7:
1)Bilgisayarımızın sağ alt köşesindeki simgelerden ekran şeklinde olan'a sağ tıklayın
2)Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni Aç'a basın
3)Açılan pencerede 'Yerel ağ bağlantısı'na tıklayın.
4)Yerel ağ bağlantısı penceresinden 'Özellikler'e tıklıyoruz.
5)Açılan pencerede 'İnternet protokolü sürüm 4'ü seçiyor ve 'Özellikler'e basıyoruz.
6)Burada 'Aşağıdaki sunucu DNS adreslerini kullan'ı aktif basıyoruz
7)ilk kutuya:156.154.70.22 İkinci kutuya: 156.154.71.22 Yazıyoruz

--------------------------------------------------------------------------------
Bu yolu denedım olmuyor diyorsanız aşağıdaki programı indirin ve oyuna giriş yapın eminim olacaktır

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virus Total:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
--Sabit Lütfen--
Son düzenleme:
- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bi Repi Çok Gormeyın 

- Konular
- 712
- Reaksiyon Skoru
- 738
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -52
- DevLira
- 0
Konu uygun bölüme taşındı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)