bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Counter Strike 1.6 Panel Kurulumu ////

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BLackMaks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 842
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BLackMaks

Level 6
TM Üye
Üye
Konular
174
Reaksiyon Skoru
102
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
-10
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu konuda cs 1.6 panel kurmayı anlatıcam.Öncelikle panelimizi indirelim.İndirmek için
Paneller__Sowalyeler.tr.gg_.rar.html

Anlatım:

Zipten "w" adında bir dosya çıkacak bu dosyayı "C:Program Files\Valve\cstrike\addons" içine atıyoruz.Daha sonra "C:Program Files\Valve\cstrike\addons\w\dlls" içine girerek orada "w_mm.dll" isminde bir şey var onun ismini kopyalıyorsunuz.Sonra "C:Program Files\Valve\cstrike\addons\metamod" a girerek. "plugins.ini" dosyasını not defteriyle açıyoruz ve en üst satıra "win32 addons\w\dlls\w_mm.dll" yazıyoruz kaydedip çıkıyoruz.Sonra "C:\Program Files\Valve" den "hlds.exe" yi yani serverimizi başlatıyoruz.Server açıldığında "Main" bölümünde "IP Address" var oradaki ip adresini kopyalıyoruz.İnternetimizi açarak araç çubuğuna yapıştırıp enterliyoruz.Karşımıza çıkan sayfada panel girişine tıklıyoruz ve rcon şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz.Anlatım bana aittir.Kolay gelsin

Panelimizden bir görünüm.

sowp.jpg

:l04: :ka19:

Önemli Deil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri