- Konular
- 174
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu konuda cs 1.6 panel kurmayı anlatıcam.Öncelikle panelimizi indirelim.İndirmek için
Anlatım:
Zipten "w" adında bir dosya çıkacak bu dosyayı "C
rogram Files\Valve\cstrike\addons" içine atıyoruz.Daha sonra "C
rogram Files\Valve\cstrike\addons\w\dlls" içine girerek orada "w_mm.dll" isminde bir şey var onun ismini kopyalıyorsunuz.Sonra "C
rogram Files\Valve\cstrike\addons\metamod" a girerek. "plugins.ini" dosyasını not defteriyle açıyoruz ve en üst satıra "win32 addons\w\dlls\w_mm.dll" yazıyoruz kaydedip çıkıyoruz.Sonra "C:\Program Files\Valve" den "hlds.exe" yi yani serverimizi başlatıyoruz.Server açıldığında "Main" bölümünde "IP Address" var oradaki ip adresini kopyalıyoruz.İnternetimizi açarak araç çubuğuna yapıştırıp enterliyoruz.Karşımıza çıkan sayfada panel girişine tıklıyoruz ve rcon şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz.Anlatım bana aittir.Kolay gelsin
Panelimizden bir görünüm.
:l04: :ka19:
Anlatım:
Zipten "w" adında bir dosya çıkacak bu dosyayı "C
rogram Files\Valve\cstrike\addons" içine atıyoruz.Daha sonra "C
rogram Files\Valve\cstrike\addons\w\dlls" içine girerek orada "w_mm.dll" isminde bir şey var onun ismini kopyalıyorsunuz.Sonra "C
rogram Files\Valve\cstrike\addons\metamod" a girerek. "plugins.ini" dosyasını not defteriyle açıyoruz ve en üst satıra "win32 addons\w\dlls\w_mm.dll" yazıyoruz kaydedip çıkıyoruz.Sonra "C:\Program Files\Valve" den "hlds.exe" yi yani serverimizi başlatıyoruz.Server açıldığında "Main" bölümünde "IP Address" var oradaki ip adresini kopyalıyoruz.İnternetimizi açarak araç çubuğuna yapıştırıp enterliyoruz.Karşımıza çıkan sayfada panel girişine tıklıyoruz ve rcon şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz.Anlatım bana aittir.Kolay gelsin Panelimizden bir görünüm.
:l04: :ka19:
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Saolasın 

- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Saolasın 

- Konular
- 174
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
Önemli Deil 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)