berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Rekor Denemeler.d

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kazkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

güzl :D

editdiz bir adama tek editle bile olsa vurupta 90 k 40 k 50 k çıkardığınızda bunu da marifet gibi koymayın buraya...

Sana fikrini soran oldumuda heryere salça oluyon

bana oyunda 2 k vur (vurabilirsen tabi... o ayrı) oyunu zaten bıraktım çarı sana vereyim o kadar diyorum.... oyunu sapıtmayın milleti de kandırmayın...

aşşağıdaki arkadaslarada yazık diyorum sadece... once oyunu öğrenin sonra forumda yorum yapın... daha ne olduğundan bi habersiniz eğer bu yorumları yurekten yaptıysanız... yazık vala yazık...

bana oyunda 2 k vur (vurabilirsen tabi... o ayrı) oyunu zaten bıraktım çarı sana vereyim o kadar diyorum.... oyunu sapıtmayın milleti de kandırmayın...

aşşağıdaki arkadaslarada yazık diyorum sadece... once oyunu öğrenin sonra forumda yorum yapın... daha ne olduğundan bi habersiniz eğer bu yorumları yurekten yaptıysanız... yazık vala yazık...

Benim anlamadımğım milleti kandırıyo olmam sana batıyomu?
Bi diyosun 2.5 yaşımdaki kızıma küfür ediyolar bi düşün bakalım neden küfür ediyolarmış.Şimdi kapa ceneni işine bak

Konu kapatılmıstır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri