Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Virexom v1.0 Panel | Anasayfa - Kayıt Ol - İndir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ScaLe25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhabalar öncelikle şunu söylüyeyim ben bir tasarımcı değilim sadece bir coderim , o nedenle tasarımı görünce lütfen yorum altından küfretmeyin özelden atın küfrü ben orda okurum bol bol küfredersiniz ama arkadaşlar toplum içinde yapmayın şunu v1.5 'te karakter sıralama + online kaç kişi var + çok detaylı karakter paneli gelicek tabikide tasarım hala aynı olurmu bilemem , tabikide bunları ücretsiz paylaşıyorum , gerçekten emek verip yaptığım paneller belli zaten ve yakında çıkacak olan son sürüm bir panel 50 TL'den satıcaz onuda , market sistemi felan HCK'nınki olmayan çok farklı bir panel neyse lafı fazla uzattım

Link =

iElmd.png

eğer ben bir iki rutuş yaparım diyorsanız buyrun sizin olsun panel gayet basit ve kullanışlı :D , inannırmısınız bazen bende düşünmüyor değilim HTML ve PHP ile panel yapaım diyorum Css 'ye php yi giydirirken malum :p

Paylaşımın için teşekkürler hotfile olmasa indirirdim :D 2. projen olmamıi. Burası paylaşım yeri panel satmak yasak. Bence hiç yapma o modernarenayı burda satamassın !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri