HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhabalar öncelikle şunu söylüyeyim ben bir tasarımcı değilim sadece bir coderim , o nedenle tasarımı görünce lütfen yorum altından küfretmeyin özelden atın küfrü ben orda okurum bol bol küfredersiniz ama arkadaşlar toplum içinde yapmayın şunu v1.5 'te karakter sıralama + online kaç kişi var + çok detaylı karakter paneli gelicek tabikide tasarım hala aynı olurmu bilemem , tabikide bunları ücretsiz paylaşıyorum , gerçekten emek verip yaptığım paneller belli zaten
eğer ben bir iki rutuş yaparım diyorsanız buyrun sizin olsun panel gayet basit ve kullanışlı
, inannırmısınız bazen bende düşünmüyor değilim HTML ve PHP ile panel yapaım diyorum Css 'ye php yi giydirirken malum 
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ve yakında çıkacak olan son sürüm bir panel 50 TL'den satıcaz onuda , market sistemi felan HCK'nınki olmayan çok farklı bir panel neyse lafı fazla uzattım Link =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
eğer ben bir iki rutuş yaparım diyorsanız buyrun sizin olsun panel gayet basit ve kullanışlı
, inannırmısınız bazen bende düşünmüyor değilim HTML ve PHP ile panel yapaım diyorum Css 'ye php yi giydirirken malum 
Paylaşımın için teşekkürler hotfile olmasa indirirdim
2. projen olmamıi. Burası paylaşım yeri panel satmak yasak. Bence hiç yapma o modernarenayı burda satamassın !
2. projen olmamıi. Burası paylaşım yeri panel satmak yasak. Bence hiç yapma o modernarenayı burda satamassın !