xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

Düzgünce Anlatıyorum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1.si 85 editim yok 69 tane var.
2.si oyuna yaklaşık mevduat olarak 500TL yaıtrdım blkide daha fazla.
3.Nezaman mmo çeksem her zaman yazarım 50mmo yada 25mmo satılır derim ve 1 edit fiyatına 3 edit 50mmoyada 4 edit alırım.
4.si acaba sen hiç zekalı krtikli kutsalı 3 iç edite sattınmı ben sattım
5.sen acaba dandikte olsa eski edit küpeyi 3 tane tanesi 2 edit eden editlerle tks ettinmi
6.Sen hiç büyü hızlı kara büyüye büyü hızlı lanetli kılııçla tks ettinmi bn ettim.
7.sen hiç mavi bayrakta 94lwl zalim gezen nnjayı kesip 4 editini düşürdünmü wericektim editlerini aslında ama ailevi küfür edince birini habire pm atarak bana yalvaran adama dier 3ünüde tksta kullandım elmde bulundurmadım.
8.sen hiç pazar çarını 54 saat online bırakıp 29 t kasıp t karşııgında edit aldınmı ama bn aldım.
9.sen hiç bir gecede 32 azrail kesebildinmi ama ben kestim (zamanında)
10.Sen hiç iyi bir ticaret yapmak için 5saat bkedinmi hayır ama ben bekledimm
11.Sen hiç iyi dost kazandınmı ama ben kazandım.
12.Sen mmomt2 için iyi şeylerde bulundunmu ama ben bulundum(resim upload,video upload anlatımları hırsızlık suçlarının adlet yönnden görüşleri vb.)
13.Sırf para kasmak için ek çarlar açtınmı ve onları 100lwl e kadar kıçın yırtılana kadar kastınmı hayır ama ben kastım.
14.sırf para yapmak için boş boş korsan tanaka eventnde bulundunmu hayır ama ben çok bulundum.
15.İçimde okadar açma istedigde olsa sırf para kasmak için 214 adet sandık sattınmı hayır ama ben sattım.
16.Sen hiç bir zırhı b +7 yapmak iin 13t harcadınmı hayır ama ben harcadım
17.sen hiç zırıhını iyi yapmak için 6 saat kule yaptınmı hayır ama ben yaptım
şimdi öt bakıyım hayırsız bukadar emek veren bir adamı nasıl hırsızlıkla suççluyorsun..

hakan helal olsun kardeşim iyi konuşmuşsun
ben de hakan arkadaşımıza iftira atan bu kişiliksiz insanlara
pardon insan dedim
insan dışı varlıklara ( ki zaten onlar buna bile yakışmaz ama yine böyle olsun )
sesleniyorum
artık yeter bu adama iftira atmayın hem yapıyosunuz hem hakana yüklüyosunuz
nasıl adamlarsınız la siz ?

Basken vıp oglum hırsızsın
1.adamdan 7 8 ed,t cala cala yapmısın editlerı afferım he bide kutsala kım 3 edit vermış lka bız bişle 1 edite verimıyruz hırsız edit cala acala edit yapmısısn aferım sana allah belanı versın dıyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri