ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wolfteam İlk Hikayem 2 :) :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kabus89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 840

kabus89

Level 5
TM Üye
Konular
72
Reaksiyon Skoru
35
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 24 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
-50
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Okumadan Önce Yaşıyormuş Gibi Okumaya Çalışın Lütfen :cool:

Benim Wolfteam Deki Adım White Captain Size Olayı Kendi Ağzımdan Anlatıyormuş Gibi Anlatıcam

Hazırlanın Gidiyoruz Demesiyle Uyandım Kendime Geldiğimde Karargahtaydık Ben Ve Yanımdaki 10 Askerle Sadece En İyi 2 Kişi Seçilecekti
Başlıyorduk Chris Beni Tanıyordu Diğerlerinide Tanıyordu Ama Bir Görevi Benim Sayemde Bitirdi Büyük İhtimalle Seçilecektim
Ve Bu Aralar Mavi Takım Bayağı Gelişmişti Epoxyn Adlı İlaç Sayesinde Hem İnsan Hem Kurt Olabiliyorduk ...!!
Ben Bu Göreve Gerçekten Gitmek İstiyordum Chrisde Bunu Biliyordu Çünkü Bir Aydır Gitmedim Ve Pedroda Gelecekti
...!!
Ve Seçilenleri Okuyorum...!! Der (Chris)

ßlack Sen Gel Yanıma

Ve White Artık Benimlesin İntikam Alabilirsin

Siz Bilmessiniz Belki Pedro Benim Ailemi Öldürmüştü Bende Ondan Nefret Etdiğim İçin Orduya Katıldım 5 Senelik Eğitimin Ardından Chrisin Yanına Gönderildim
Ve Bu Konuda Uzmandım Kurt Ve İnsan Öldürmek ...!!
O Günler Pek Değinmek İstemiyorum Nede Olsa Eski Günler

Başlıyoruz Şimdi Onu Nasıl Öldürücem Yeniden Doğus Diye Bir Madde Var Onu Onun Kalbinden Sökücem Ve Öldürücem

Chrisin Bağırmasıyla Kendime Geldim 5:30da Yola Çıkıyoruz Hazır Olmayan Burada Kalır
Anlaşıldı
Görev Haritamız Nedir Nedir Efendim (ßlack)
Ben Çokta Önemli Sanmıyorum O Hain Pedro Yaşadığı Sürece Benim İçin Bölgenin Önemi Yok (White)
Chris Haklısın Asker Biz Onlar Hala Yaşarken Haritanın Ne Önemi Var Orada Girişte Yeniceğiz Onları (Chris)

Anlaşıldı Efendim (ßlack)
Anlaşıldı (White)

Saat 3:30 Ekipmanlarımı Hazırlıyorum Bugün Hiç Uyuyamadım O İntikam Hissi Yüzünden Bu Sefer Onu Öldürüceğime İnanıyorum
Yanıma Aldığım Silahlar Elwerici Sl Kurt Öldürmek İçin İdeal
Pistol DE-GLD
Aldım Orada Genelde Kurt Kulanacağım İçin Balta Almıyım Dedim Ve C5-TFK Aldım

Saat 4:30 Helikopterin Yanında Silahımı Temizliyordum Bana Bir Gölge Yaklaştı Ensemde Kurt Kokusu Hissetdim Anında Kurt Oldum
Öne Doğru Koştum Ec İle Oraya Nişan Aldım Çıkan Christi

Ne İşin Var Burada Asker Daha 1 Saat Var Senin Dinlemeye İhtiyacın Var Nede Olsa Savaşacağız (Chris)

İntikam Hissi Yüzünden Uyuyamıyorum Artık Pedroyu Öldürmediğim Günleri Sayıyorum...!! (ßen White)

Arkadan (ßlack) Gelir Yanına Aldığı Silahlar Hkei 417 Gld Em92-Fps Bıçak Almamıs

Nekadar Erken Geldiniz Siz 5:00 Sularındaydı Saat O Pislikleri Öldürme Hayaleri Yüzünden Bekleyemeyeceğim İçin Burada Bekliyeyim Dedim..!!

Nihayet Angelo Geldi Yine Mutluydu Onlar Temel Aldıkları Silahlar Sabitdi Angelo Pi226-r Almış Ve Robinson At Almış Bıcağı Baltaydı
Chris Sz550 Sl Pistol Almamıs Bıcak Olarak k3tk vardı

nihayet gelen reinard ve mariende geldi

marien her zamanki gibi c-95 at ve pi 226-r ve c5tfk almıstı

reinardın elinde ise Z-36 Sl Pistolünde De-50 Bıcağı Yoktu

Nihayet Saat 5:30 Görev Yerine Girişe Gitdik Başlamızdaydık Gelen Giden Yoktu Ve Üstümden Mermi Geçer Ve Marien e Çarpar Oda Lin Gelmiş
Marien Kurt Oldu Linde Oldu Linin Kafasına Sıktım Marien Oda Ne Bıcakla Öldümü Nereden Çıktı Pedro Hain Kurt Oldum Çatıda Duruyordu Arkasına Geldim Nasıl Öldürsem Diye Düşünüyordum
Elime Bıçağı Aldım Kalbine Soktum Pedro Bana Baktı Ve Elindeki Pistol Le Temel Son Gücüyle Ateş Etdi Hiç Birşey Olmamıstı İntikam Hissiyle Hala Yanıyordum Hammadah Köşeye Pusmuş Reinardı Bekliyordu
Reinard Orada Önüne Çıkacak Şimdi (white telsiz )
Anlaşıldı (Reinard)

ßlack İse Karşı Takımdaki Adrianoyu Kovalıyordu :) Pis Abaza

Neyse Ben Çatıdan İndim Pedro Solariumdaydı Ve Birden Öldü Oda Neydi Lusian Ne İşi Vardı Kafesten Kurtulmuştu Herkezi Kükreyerek Çağırdım Pedro Yanıma Geldi Kurt Oldum Oda Oldu Gözlerime Bakıyordu Bende Onun
Artık Dost Olmamız Lazımdı Neyse İnsan Olmuştum Oda Oldu Napalım Dedim

Toplanalım Canlarımızı Fulleyelim Onda (Pedro)

Hepimiz Kabul Etmiştik Canları Fulledik Kırmızı Takımın Ana Karargahında Saklanıyorduk

Marien Bağırdı Arkama Baktım Gelen Lusiydi Sinirlendim Pedro Öldürmek Üzereydi Onu O Öldürüp Tebrikleri Alamayacaktı Kurt Oldum Lusianın Üzerine Zıplayarak O Zamana Kadar Hiç Atmadığım Kadar Bir Pençe Atdım

Lusian Acı Acı Kükredi Ve Kaçtı Biz Lusianın Canının İndiğini Biliyorduk Heryerde Onu Arıyorduk İki C-95 Mermisi Yese Ölürdü

Ben Lusianı Gördüm Beni Görünce Kaçtı

Peşinden Koştum Elimde C5-TFK İle Birde Baktım Arkamda Telsizde Yardım Edin Komutu Verdim Hepsi Toplandı Yürüyerek Kafasına Sıktık Sonra Kaçmaya Çalıştı Kurt Olduk Hepimiz Aynı Anda Ona Vurduk Ve Oda Lusian Öldü

Lusian İnsan Olmamıştı Kurt Olarak Ölmüştü Ama Bize Saldırdığı İçin Onu Öldürmüştük

Mermi Sesi Beni Kendime Getirdi Vurulan Kim Diye Baktım Kimse Vurulmamıştı Ben Yarı Gözlerim Kapalı Chris Bağrıyordu Bana Ateş Eden Pedroydu Kalkınca Onun Yeniden Doğusunu Aldım Ve Aşağı İtdim Girişin Sonsuz Uçurumundan En Azından Biz Öyle Biliyorduk

Maç Bitti Normalde Maçın 23:45 de son bulması gerekiyordu lusian yüzünden 4:00 da bitti saat 8:00 ben Pedroyu Atdığım Yerin Ucunda Oturuyordum

Arkamdan Birinin Geldiğini Gelen Lusiandı Öldürdüğümüzü Sanmıştık Arkamda Bekliyordu Ben Çok Korktum Ve Lusian Pençeleriyle Duvara Bir Şey Yazdı

Lusain Benim Adım, Bu Kurdun İçinde Bir İnsanım...
Yapılanları Hiç Unutmadım,
Ama Bir Gün Gelicek Richards Tüm Yaptıklarını Ödeyecek...!!

Aslında O Kurdun İçindeki İnsanda Haklıydı

Ve Lusian Kendine Yiyecek Aramaya Gitmişti En Azından Duvara Öyle Yazmıştı

Bitmişti Artık Pedro Ölmüştü Yapacak Birşeyim Kalmamıştı...!!

Ve Uçurumdan Atlar...!!

:ka19: Güzeldi

Lusain Benim Adım,
Bu Kurdun İçinde Bir İnsanım...
Yapılanları Hiç Unutmadım,
Ama Bir Gün Gelicek
Richards Tüm Yaptıklarını Ödeyecek...!!

Buraya Bittim :m08::m08::m08::m08:)

ahahaaa koptum :D
Ama güzel olmuş :) Bence bir amatör hikayeye göre gerçekten pro :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri