adminim lütfen gereğini yapin adam cani sikilinca gelip bize 780 k wuruyo 750 k wuruyo 300 k wuruyo adam editli deilde ney buyrun ss buna en az 500 playerda sahittir.. lütfen sunun editlini kaldirin yada ban atın bisiler yapin
Trojen Senin Gibi Gm olmaz Olsun
adam editli geliyo bana diyo seni banlarim die git yanına bikere wursunn bakayım haksızlık bu yaptiğiniz adam hamleyle 300 k cevirmeyle 1 t wruyuo nasil is bu yhaa simdi istersen banla adminim nolur siz gereğini yapin TL majeziğin yerini hiç bi gm tutamiyo buna emin olun trojen sende majeziğin yerini tutmazsn yanndan bile geçemezsn smdi beni banlarsinz 2gn snra 100 kisi daha sikayyette bulunur onlarida banlarsn trojen....ADMINIM size tek bir lafim bile yok görevinizi cok iyi yapiyosunuz tek lafim trojene trojen simdi bu konuyu okuyup oyuna giricek we hesabım banned. cok eminim ! yazık sana
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Trojen Senin Gibi Gm olmaz Olsun
adam editli geliyo bana diyo seni banlarim die git yanına bikere wursunn bakayım haksızlık bu yaptiğiniz adam hamleyle 300 k cevirmeyle 1 t wruyuo nasil is bu yhaa simdi istersen banla adminim nolur siz gereğini yapin TL majeziğin yerini hiç bi gm tutamiyo buna emin olun trojen sende majeziğin yerini tutmazsn yanndan bile geçemezsn smdi beni banlarsinz 2gn snra 100 kisi daha sikayyette bulunur onlarida banlarsn trojen....ADMINIM size tek bir lafim bile yok görevinizi cok iyi yapiyosunuz tek lafim trojene trojen simdi bu konuyu okuyup oyuna giricek we hesabım banned. cok eminim ! yazık sana
Son düzenleme:
Zekasizlara yardim ediyorlar
( Malum kaynaştırmalı kişiler düşünce özürlülüğüne sahip oldukları için zeka ve mantık gerililiğinden dolayı yardımcı oluyorlar asalak gibi dolaşmaları amaçlı.. ) ( Tr0j3n lafim editlediğin kişilere...
( Malum kaynaştırmalı kişiler düşünce özürlülüğüne sahip oldukları için zeka ve mantık gerililiğinden dolayı yardımcı oluyorlar asalak gibi dolaşmaları amaçlı.. ) ( Tr0j3n lafim editlediğin kişilere...Zekasizlara yardim ediyorlar( Malum kaynaştırmalı kişiler düşünce özürlülüğüne sahip oldukları için zeka ve mantık gerililiğinden dolayı yardımcı oluyorlar asalak gibi dolaşmaları amaçlı.. ) ( Tr0j3n lafim editlediğin kişilere...
Teşekkür Ederim Doğru Bi Konusmaydi. İnşallah Böle Seyleri Engellersin Adminim