- Konular
- 549
- Online süresi
- 2h 25m
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 29
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ocak ayının sonlarında Trabzonspor ile anlaşma sağlayıp ligin ikinci yarısının ikinci maçından hemen önce kadroya katılan Burak Yılmaz'a hayli gecikmeli bir imza töreni düzenlendi.
Genç futbolcu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`ndeki organizasyonda henüz ligde giyemediği formayla medyanın huzuruna çıktı. İddialı açıklamalarda da bulunan Bordo-Mavili futbolcu, özetle şu ifadeleri kullandı: Trabzonspor ile 2.5 yıllık bir anlaşmam var ve bu süreyi tamamlamak istiyorum. Amacım en kısa zamanda takımda kendime yer açabilmek. Ayrıca sezon başında transferim gerçekleşseydi eminim ki Trabzonspor`da formayı kapmış olurdum.
Genç futbolcu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`ndeki organizasyonda henüz ligde giyemediği formayla medyanın huzuruna çıktı. İddialı açıklamalarda da bulunan Bordo-Mavili futbolcu, özetle şu ifadeleri kullandı: Trabzonspor ile 2.5 yıllık bir anlaşmam var ve bu süreyi tamamlamak istiyorum. Amacım en kısa zamanda takımda kendime yer açabilmek. Ayrıca sezon başında transferim gerçekleşseydi eminim ki Trabzonspor`da formayı kapmış olurdum.