Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hamachi'Li Pvp-DarkDeviLs-[Çok Yakında VPS geçicek]

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

26081996

Level 2
Üye
Konular
10
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
57
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 11 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

S.a bu konuyu okuyan arkadaşlara.arkadaşlar ben hamachili pvp açtım çok yakında vps geççez yanlız 1 sorunum war site yapamıyorum üst üste sorunlar oluor tam site yapiodum serveri silmiş kardeşim :D ama birdaha böyle birşey olmaz...

asıl konuma geçeyim ben serverime herkezi bekliyorum GM SGM GA alımı Wardır...!

Hamachi Ağlarımız:

DarkDeviLs-1
DarkDeviLs-2
DarkDeviLs-3
DarkDeviLs-4
DarkDeviLs-5
DarkDeviLs-6
DarkDeviLs-7
DarkDeviLs-8
DarkDeviLs-9

Arkadaşlar Neden 9 tane açtınız Derseniz ? başka pvp lere bakıyorum adamlar 1 ağa giriyor diğer ağada giriyor diğerinede giriyor ne gerek var boş yer doldurmaya.. :D değilmi yani 2 kere aynı ağa girenler atılcaktır bu arada şifreleri 123 dür..!

1-[TL]MaDaFaKa

[SGM]Alımı War.!

[GA]Alımı War..!

[GA]Alımı War..!

[GM]Alımı War

yani serverimizde toplam 5 GM olcaktır 3 kişi ii bir GM kodlarını full şekilde bilen ..1 GM yide Site Yaparsa Alırım..!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri