Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ad:
Soyad:
Tecrübe:
Online Olduğu Saat Araları:
Online Kaldığı Saat:
Server İçin Geliştirme Fikirleri:
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:
Neden Seni Seçelim:
İLeTişim :
Rep verenler daha çok göz önüne alınacaktır inanmayanlar denesin
Soyad:
Tecrübe:
Online Olduğu Saat Araları:
Online Kaldığı Saat:
Server İçin Geliştirme Fikirleri:
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:
Neden Seni Seçelim:
İLeTişim :
Rep verenler daha çok göz önüne alınacaktır inanmayanlar denesin

Ad:UFUK
Soyad:ASLAN
Yaşadığı Şehir:İSTANBUL
Tecrübe:3 VPS GM OLDUM.2 SİNİN SS Sİ VAR
Online Olduğu Saat Araları:11-24
Online Kaldığı Saat:SÜREKLİ DEĞİŞİR
Server İçin Geliştirme Fikirleri:GM LER DAĞİL BİR EVENT PLANI YAPIP TAKVİME GÖRE BİR EVENT YAPABİLİRİZ.OXLARDA DEĞERLİ İTEM YERİNE LEVEL VEREBİLİRİZ.SERVER ZOR İSE BİR BÖLÜM OLUŞTURARAK OYUN PARASI KARŞILIĞI LEVEL VEREBİLİRİZ.ÖRNEK 100 LEVEL E LEVEL VERMEK İÇİN 2 T YADA 5-10 T LİK İTEM KARŞILIĞINDA 1 LEVEL GİBİ.
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:İLK MAX LEVELE ULAŞANA GEÇİCİ BİR SÜRE ADMİNLİK VEREBİLİRİZKİ REKABET ARTSIN
Neden Seni Seçelim:ELİMDEN GELENİ YAPICAĞIM İÇİN.HEM SADECE OYUN İÇİ GM LİK YAPMAM TANITIM DA YAPARIM YERİ GELDİMİ.
İLeTişim :
Soyad:ASLAN
Yaşadığı Şehir:İSTANBUL
Tecrübe:3 VPS GM OLDUM.2 SİNİN SS Sİ VAR
Online Olduğu Saat Araları:11-24
Online Kaldığı Saat:SÜREKLİ DEĞİŞİR
Server İçin Geliştirme Fikirleri:GM LER DAĞİL BİR EVENT PLANI YAPIP TAKVİME GÖRE BİR EVENT YAPABİLİRİZ.OXLARDA DEĞERLİ İTEM YERİNE LEVEL VEREBİLİRİZ.SERVER ZOR İSE BİR BÖLÜM OLUŞTURARAK OYUN PARASI KARŞILIĞI LEVEL VEREBİLİRİZ.ÖRNEK 100 LEVEL E LEVEL VERMEK İÇİN 2 T YADA 5-10 T LİK İTEM KARŞILIĞINDA 1 LEVEL GİBİ.
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler:İLK MAX LEVELE ULAŞANA GEÇİCİ BİR SÜRE ADMİNLİK VEREBİLİRİZKİ REKABET ARTSIN
Neden Seni Seçelim:ELİMDEN GELENİ YAPICAĞIM İÇİN.HEM SADECE OYUN İÇİ GM LİK YAPMAM TANITIM DA YAPARIM YERİ GELDİMİ.
İLeTişim :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ad ve Soyad : Alperen Karagoz
Günlük Online Süresi : 13 Saat
Neden Sizi Seçmeliyiz : Web Tasarım - Programlama - Grafik Tasarımlarından Mükemmel şekilde anlyorum.bunun yanında Navicat,putty,filezilla programları ve daha bir cok programları üst düzeyde tanıyorum.Servere Online market yapabilecegim gibide TANITIM Videosuda yapabilirim.Günlük online süre cok ve oyuncularla cok ilgilendigim için beni secmelisiniz
Oyuna Getirebileceğiniz User Sayısı: Cevrem geniştir.Gunluk 60 userden haftalık 150 user arası degişebilir.Bunu sizlerde farkedeceksiniz.
Video Çekebilirmisiniz : Bilisim Ustasıyım
Elimden Her iş gelir evel-Allah
Daha Önce GM'lik Yaptınızmı ?: Turkiyeye ilk pvpnin gelmesinden bu yana gmlık yapıyorum.ve ardından gelen 50 server ile calıstım.cogu servera tanıtım videosu yaptım,coguna designerlik
Daha Önce GM'lik Yaptıysanız, GM Olduğunuz Serverin Sitesini Veriniz :Cogunun aklımda olmadıgını belirtmek isityorum.Aklımda olanlar : kasmt2.pvpserverlar.in , dcmetin2.pvpserverlar.com , r2-game.org , raitonmt2.com , axamt2.com ortammt2.pvpserverlar.com , sefermt2.com , ve onlarca pwp
Msn Adresiniz : AlperenKaragoz@Live.com
Günlük Online Süresi : 13 Saat
Neden Sizi Seçmeliyiz : Web Tasarım - Programlama - Grafik Tasarımlarından Mükemmel şekilde anlyorum.bunun yanında Navicat,putty,filezilla programları ve daha bir cok programları üst düzeyde tanıyorum.Servere Online market yapabilecegim gibide TANITIM Videosuda yapabilirim.Günlük online süre cok ve oyuncularla cok ilgilendigim için beni secmelisiniz
Oyuna Getirebileceğiniz User Sayısı: Cevrem geniştir.Gunluk 60 userden haftalık 150 user arası degişebilir.Bunu sizlerde farkedeceksiniz.
Video Çekebilirmisiniz : Bilisim Ustasıyım
Elimden Her iş gelir evel-AllahDaha Önce GM'lik Yaptınızmı ?: Turkiyeye ilk pvpnin gelmesinden bu yana gmlık yapıyorum.ve ardından gelen 50 server ile calıstım.cogu servera tanıtım videosu yaptım,coguna designerlik
Daha Önce GM'lik Yaptıysanız, GM Olduğunuz Serverin Sitesini Veriniz :Cogunun aklımda olmadıgını belirtmek isityorum.Aklımda olanlar : kasmt2.pvpserverlar.in , dcmetin2.pvpserverlar.com , r2-game.org , raitonmt2.com , axamt2.com ortammt2.pvpserverlar.com , sefermt2.com , ve onlarca pwp
Msn Adresiniz : AlperenKaragoz@Live.com
Ad:Onur
Soyad:Mutlu
Yaşadığı Şehir:İstanbul
Tecrübe:6
Online Olduğu Saat Araları:10.00 - 24.00
Online Kaldığı Saat: 15-16
Server İçin Geliştirme Fikirleri: Userler İçin Çeşitli Rütbeler..
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler: Oyuncularla çeşitli etkinlikler.
Neden Seni Seçelim: Uzmanlık alanım userlerle ilgilenmedir. Userlerle çok iyi ilgilenirim. Userlerinizin Memnuniyeti İçin Beni Seçmelisiniz.
İLeTişim : onRmtLu@hotmail.com
Ekle görüşelim kardeşim.
Soyad:Mutlu
Yaşadığı Şehir:İstanbul
Tecrübe:6
Online Olduğu Saat Araları:10.00 - 24.00
Online Kaldığı Saat: 15-16
Server İçin Geliştirme Fikirleri: Userler İçin Çeşitli Rütbeler..
Oyuncular İçin Yapabilceği Yeni Düşünceler: Oyuncularla çeşitli etkinlikler.
Neden Seni Seçelim: Uzmanlık alanım userlerle ilgilenmedir. Userlerle çok iyi ilgilenirim. Userlerinizin Memnuniyeti İçin Beni Seçmelisiniz.
İLeTişim : onRmtLu@hotmail.com
Ekle görüşelim kardeşim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)