HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Son düzenleme:
http: //imageshack. us/ photo/my-images/ 831/kufuria.png/ BOSLUKLARI SİLİN
Kısaca Söyle Olay:
Arkadasımı Kasmay Gittim Vadiye Sonra Bi Adam Geldi Daldı Giderken Ben Serbeste Aldım Kestim Sonra Sehre Zen Almaya Gittim Catydeyken Kesp Durdu Bnede Müsade Istedim Zen Alayım Diye Ama Kesip Durdu Kesmesine Bişey Demiyorum Agresif v.b Olunca Kesmek Serbest Sonra Allah Allah Cins Midir Nedir Yazdım ***** Cıkınca Kufur Zannetti SS Cektim Dedi Sonra Al lah Al lah Yazdım.
Neyse Ben Bekciye Isınlandım Arkaas 3-4 Zen Getircekti O gelmeden IIIKeaSIII
Geldi Bir Tane Zen Verdi 2. YE 2M Dedi İşine Gelirse Dedi Arkadaş Geldi Zenleri Verdi Bende Dedim Simdi Kesebilecekmisin Dedim Arkadaş Gelince Artzmisiniz Dedi Sonra Küfür Etti...
Kısaca Söyle Olay:
Arkadasımı Kasmay Gittim Vadiye Sonra Bi Adam Geldi Daldı Giderken Ben Serbeste Aldım Kestim Sonra Sehre Zen Almaya Gittim Catydeyken Kesp Durdu Bnede Müsade Istedim Zen Alayım Diye Ama Kesip Durdu Kesmesine Bişey Demiyorum Agresif v.b Olunca Kesmek Serbest Sonra Allah Allah Cins Midir Nedir Yazdım ***** Cıkınca Kufur Zannetti SS Cektim Dedi Sonra Al lah Al lah Yazdım.
Neyse Ben Bekciye Isınlandım Arkaas 3-4 Zen Getircekti O gelmeden IIIKeaSIII
Geldi Bir Tane Zen Verdi 2. YE 2M Dedi İşine Gelirse Dedi Arkadaş Geldi Zenleri Verdi Bende Dedim Simdi Kesebilecekmisin Dedim Arkadaş Gelince Artzmisiniz Dedi Sonra Küfür Etti...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)