Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
MOD AÇIKLAMA
Misyonları oyuncular, bir günlük, haftalık ve aylık olarak görevleri tamamlamak için ekstra ödülleri kazanmak için becerisi kazandırmak.
Yeni görevler her ay ayarlanır. Bir kez ayarlandığında, oyuncu, bir ödül için gerekli görev tamamlar. Ay görev kurulum sırasında tamamlanan çok sayıda görevleri oyuncu daha büyük ödüller vermek.
MISYON TÜRLERI
Görevler 3 tip ayrılabilir: Ölü, Oyunlar kazandı ve Oyunlar (mod özel) Oynandı. Misyon gereksinimleri de oyuncunun rütbe ve oyun modu değişir.
3 misyonları Sadece bir gün başına tamamlanabilir.
Misyonlar örnekler:
»
Mısır'da 60 oyuncu Acemi için öldür
»
Win 15 Arama ve Başçavuş Eagle Eyes oyun yok.
»
Cezaevi'nde 5 Team Death Match oyunlar oynayın
Ölü
Bu misyon sayısı bir oyuncu, belirli bir harita / mode tamamlanmış bir oyun için öldürür kaydeder. Bu özel görev için ne öldürme sayısına eşit olduğunda görevi tamamlamak. Not (aşağıda misyon gereksinimleri görmek) öldürür almak için maç tamamlamanız gerekir.
Games Won
Bu misyon, belirli bir harita üzerinde kazanılan oyun sayısı kaydeder. Galibiyet sayısı, bu özel görev için ne eşit olduğunda görevi tamamlamak.
Oynanan maçlar
Bu misyon, bir oyuncu katılır ve belirli bir harita üzerinde tam bir oyun oynar sayısını kaydeder. Görevi tamamlamak için, bu özel görev için ne oynanan maç sayısı eşit olduğunda. Not (aşağıda misyon gereksinimleri görmek) bu ödül almak için maç tamamlamanız gerekir.
Günlük misyonu bilgilere erişmek için, lobi pencere perde Misyon Simge üzerinde fareyi. Burada görüntülenen Misyon bilgi seviyesi için ilgili olacaktır.
Her misyonu doğru ilerleme de burada görüntülenir.
Misyon ilerleme, ödüller ve tamamlama her oyun oynadı sonra da görüntülenir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
MISYON ÖDÜLLER
Görevler için ödülleri değiştirmek ay-ay arasında değişen geniş bir yelpazede ürün ve silah için ekstra GP ekstra EXP.
Ödüller Hergün 3 misyonları birini tamamlamak için teslim edilir. Oyuncu ardışık gün boyunca günlük misyonları tamamlanırsa daha fazla ikramiye alacak. Sonra, 5, 10, 15, 20 misyonlar gün üst üste oyuncu bu kilometre taşlarından biri için ödül alacak tamamlandı.
Bir bonus ödülü de var. Her misyonunu tamamladı oyuncu, rastgele bir Dog Tag alacak. Kelime ÇAPRAZ YANGIN köpek etiketleri ile doldurun ve oyuncu, o ay için bonus ödül kazanacak.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
MISYONLARIN GEREKSINIMLERININ
Bir görevi tamamlamak için minimum gereksinimleri vardır. Bu gereklilikleri yerine getirilmedikçe misyonunu tamamlamış ve ödül kazanmış olmayacaktır.
»
Oyun normal olarak tamamlanmış olmalıdır. Oyuncu, bir oyun, skoru 25 öldürür girin ve misyonu önce oyunu terk edemez.
»
6 kişi oyun tamamlanmasından sonra maç başına en az olmalıdır. Oyun en az 6 kişi ile görevi tamamlamak olacaktır.
»
Oyun 100 öldürür (veya üstü) uygunsa ile başlamış olmalıdır.
»
Oyun, toplam en az 25 öldürür sahip olması gerekir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
TIE-IN RAKIP GRUPLAR
Artık yeni bir misyon sistemi Rakip Gruplar noktalarına bağlıdır. Tamamlanmış Görevler oyuncunun Rakip Gruplar doğru bir nokta, bireysel puan ve genel Rakip Gruplar klan puanlarının sunacak.
»
Bir misyon 3 kez Rakip Gruplar ödüller sunacak
»
Rakip Gruplar ödülleri sadece Kara Liste veya Global Risk katıldı oyunculara verilecektir.
»
GP, EXP veya öğeleri gibi Günlük ve üst üste görev ödülleri senin hala oyuncu Rakip Gruplar yan bakılmaksızın verilen olacaktır.
»
Günlük Rakip Gruplar klan ve bireysel Yöneticilerini puanları yer alacaktır.