- Konular
- 549
- Online süresi
- 2h 25m
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 29
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
rabzonspor'da Şenol Güneş'in sakatlıktan yeni çıktığı için fazla forma şansı tanımadığı Hırvat futbolcu Drago Gabric, önemli olanın takımın başarısı olduğunu söyledi.
Gabric, çok çalışarak formayı kapacağını belirterek, "Alternatifli ve oldukça iyi bir kadromuz var. Şu anda saha sonuçları olarak da her şey istediğimiz gibi gidiyor. Ben de kendi adıma formamı yeniden almak için ne gerekiyorsa yapacağım. Sakatlık döneminin ardından antrenmanlarda hocamın gözüne girmek için yoğun şekilde çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda formama kavuşurum" dedi.
Gabric, çok çalışarak formayı kapacağını belirterek, "Alternatifli ve oldukça iyi bir kadromuz var. Şu anda saha sonuçları olarak da her şey istediğimiz gibi gidiyor. Ben de kendi adıma formamı yeniden almak için ne gerekiyorsa yapacağım. Sakatlık döneminin ardından antrenmanlarda hocamın gözüne girmek için yoğun şekilde çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda formama kavuşurum" dedi.