Arkadaşlar yaklaşk 3 ay kadar ara vermiştim pc sorunum yuzunden wolfteama ama döndüm yine formumdayım

bilgilerimi kısaca size anlatıyım modlardan başlıyım:
Bıçak Modu:
bu modda artık silah sesleri nişancılık yoktur sadece siz rakipler ve bıçağınız vardır.Burda adam öldürmek biraz zordur.Bıçak yani.Şuan sevgililer günü partından dolayı şekerli çubuklar var.Yılmaçı için kırmızı-beyaz bıçaklar vardı.Amacınız daha çok bu.
Tabanca Modu:
Oyunda toplam 6 tabanca var istediğinizi savaşta kullanabiliyorsunuz.bu bölümde tabanca bıçak ve bomba kullanabiliyorsunuz.Sadece onlarla savaşabiliyorsunuz.
Sniper Modu(Dürbünlü Silah Modu):
Burda artık sniperlar konuşuyor sniper,tabanca,bıçak ve bombanız oluyor ve bu şekilde hayatta kalma ve bir andanda takımınızı kaybetmemmesi için adam öldürüyorsunuz.
Şimdi bölümlere bakalım:
Ölüm Maçı:
Ölüm maçı her silahla oynanabilir.oyunda ''3'' tuşuna basarak kurt yine 3 tuşuna basarak insan oluyorsunuz.size verilen 40-30-20-10 dk lar içinde en fazla puanı yapmaya gayret ediyorsunuz.
Ölüm MaçıC:
Bu maçın normal ölüm maçından tek farkı var oda bunda sadece insanlar kurtların olmamasıdır.Yine ölüm maçı kuralları ve silahları.
Ex İşgal Modu:
Bu modda butun kurtları alabiliyorsunuz 2.mutasyon kurtlarıda ama dönüşemiyorsunuz.İnsandan kurta kurttan insana dönüşmek için ölmeniz gerekiyor.
İşgal Modu:
burda kurtların değilde mavi takımın kırmızı takımı işgal etmesi yer alıyor ve kurtların olmaması var.
Uyku Modu:
Bu modda öldüğünüz zaman diğer ele kadar ölüyorsunuz.Veya bir takım arkadaşınız sizi diriltiyor.maç daha çok 9 el 4 dk sisteminde oynanır.
Evet bildiklerim kısaca bunlar bana wolfteam turk veya yabancıda ulaşmak için MaJeZiK yazmanız yeterli(tabi ismin admin(Rna)MaJeZiKten gelmiyor.İçtiğim ilacın adı.öksürük içinxD)