farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

2011 +6 Ya Kadar + Basma Hilesi Programsız ..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qwerTYuiopgu TR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bütün Resimler Burda Baştan Sona Kadar Sonda Başardın Yazısını Çekemedim Özür Dilerim Çünkü Çekilmiyor İnşallah Beğenirsiniz

h t t p : / / i m a g e s h a c k . u s / g / 5 2 / 0 9 0 9 1 4 4 9 1 5 . j p g /

Birde Normal Anlatayım Şimdi + Basacağımız İtemi Demirciye Sürüklüyoruz Sonra Tamam Diyoruz Ondan Sonra Evet Hayırda Bekliyoruz Yere + Basacağımız Kılıcı Sürüklüyoruz Ondan Sonra + Basacağımızın Eveti Altta İki Evete Aynı Anda Seri Olmanız Lazım Aynı Anda Basın 1 ini Basıp 1 ini Basamazsanız Oyundan Cıkın Karakter Atın Masaüstünü F5 Le Yenileyin Oyuna Girin Üsttekini Yapın Vee Boom Oldu Ben Böyle 5 Tane Doluyu +6 Yaptım Hep +7 De Yaktım ..

NOT : +6 YA KADAR BASABILIRSINIZ +7 YE BASMAYI DENEMEYIN YAKARSINIZ BEN YAKTIM : )

Bu Hilede Tamamen Bana Aittir Azcık + Repi Fazla Görmeyin .. Teşekkürler : )

benim dha mantıklı bir yöntemim var:
itemi demirciye veriyorsun tmm diyorsun pencereden aşağı pc ile birlikte atlıyorsun yere düşmeden önce evete basman lazım ben bu yöntemle +9 kdp +syh +9dolu +9 çelik bastım:D
ya bi yöntem uyduruyon o an şansın geliyo sonra diyon anaaaa bu yöntemi yapınca geçiyo:D

TAKTİK DİYE BİR DEMİRCİ HİLESİ YOKTUR VE OLMAYACAKTIR!

Kardeş Ben Bizzat Denedim Kendim Oldu Ozaman Balık Botu MultiHack Çekme Hilesi Diye Birşeyde Yok ...

ben eskiden demirci 2 defa terini silince basardım +8 e kadar baltalı mızrak fln basmıştım bazende yakmıştım ama sonra farkettim normal bassamda aynı basmasamda aynı
bide pvp hiç kurdunmu bilmem pvp de navicattan geçme oranları ayarlanır o oranı naparsan yap değiştiremezsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri