Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar, Bu Belki Sizinle Paylaşacağım Son Konu.
Sizden Ayrılmamın Nedeni İlk Başta Ufak Bir Kavga Olması Fakat Daha Sonra Benim (Sinirli Olmama Rağmen.) Daha'da Sinirlendirilmem.
Size TEK SÖZÜM Forumda Masumlar Dışında Kime Emeğim Var İse Hepsini HARAM Ediyorum. Elbet Bunun Cezasını Ödeyecek. Kim mi?
geceyuruyen.
Bu Kişi Bide UZMAN Üye Olmuş Biliyormusunuz?
Adam Alıntı Konu Açıyor Gelip Benim Konumu Kilitletiyor.
Ben Buna Dayanamam En Nefret Ettiğim En Sinirlendiğim Ve En İyi Arkadaşlarıma Elveda Edicek Kadar Kötü Duruma Getiren Beni Bu Duygudur İşte.
Ama Size SÖZ. Bambaşka Bir Nick'le Karşınıza Çıkıcam. İnanılmaz Paylaşımlar Yapıcam. Size Söz Veriyorum.
Bu GeceYuruyen Adlı Kişi Varya Adam Uzman Üyeliğini HAK ETMİYOR. He Ben Hak Ediyorum Demiyorum.
Aslında Şimdi Kendi Forumumun Reklamını Yapıcaktım. Fakat Nankör Değilim.
Bu Forumda Onlar Beni Belki Sevmese Bile Benim Sevdiğim Bir Kaç Kişi Var;
JosephRyan - Kill For You - Bocek25
Sizin Gibi Arkadaşlarım (Sizin Beni Sevip Sevmediğinizi Bilmiyorum.) Hep Olsun İsterdim. Herkezin Beni Seveceği Arkadaşlarımın Olacağı Bir Forum İsterdim.
Olmadı, Bu geceyuruyenle Artık İşim YOK. Konularımın Bütün İçeriklerini Silicem.
Elveda Turkmmo...
Sizden Ayrılmamın Nedeni İlk Başta Ufak Bir Kavga Olması Fakat Daha Sonra Benim (Sinirli Olmama Rağmen.) Daha'da Sinirlendirilmem.
Size TEK SÖZÜM Forumda Masumlar Dışında Kime Emeğim Var İse Hepsini HARAM Ediyorum. Elbet Bunun Cezasını Ödeyecek. Kim mi?
geceyuruyen.
Bu Kişi Bide UZMAN Üye Olmuş Biliyormusunuz?
Adam Alıntı Konu Açıyor Gelip Benim Konumu Kilitletiyor.
Ben Buna Dayanamam En Nefret Ettiğim En Sinirlendiğim Ve En İyi Arkadaşlarıma Elveda Edicek Kadar Kötü Duruma Getiren Beni Bu Duygudur İşte.
Ama Size SÖZ. Bambaşka Bir Nick'le Karşınıza Çıkıcam. İnanılmaz Paylaşımlar Yapıcam. Size Söz Veriyorum.
Bu GeceYuruyen Adlı Kişi Varya Adam Uzman Üyeliğini HAK ETMİYOR. He Ben Hak Ediyorum Demiyorum.
Aslında Şimdi Kendi Forumumun Reklamını Yapıcaktım. Fakat Nankör Değilim.
Bu Forumda Onlar Beni Belki Sevmese Bile Benim Sevdiğim Bir Kaç Kişi Var;
JosephRyan - Kill For You - Bocek25
Sizin Gibi Arkadaşlarım (Sizin Beni Sevip Sevmediğinizi Bilmiyorum.) Hep Olsun İsterdim. Herkezin Beni Seveceği Arkadaşlarımın Olacağı Bir Forum İsterdim.
Olmadı, Bu geceyuruyenle Artık İşim YOK. Konularımın Bütün İçeriklerini Silicem.
Elveda Turkmmo...
Onun uzmanlıgı hakedip etmemesine sen karar veremezsin. Ayrıca konularımı haram ediyorum diyerekde hiçbir yere gelemessin. Ziyaretçi mesajlarınızı hiç hoş değil. Böyle olaylar forumda çok oldu ve sonu kötü oldu diyebilirim. Amacım orada kavga çıkmasını önlemekti ve sadece seni uyarmadım bunuda bilmelisin. Umarım yeni açacağın hesapta daha başarılı olursun. 

Benim Sana Karşı Bir Kötü Niyetim Yok sadece geceyuruyen benim sinirimi Bozdu!
Kardeşim ister forumdan git ister gitme ben seni her türlü seviyorum aklımdasın bunu bil. 

Forumumuzda Çok Güzel Moderatörler Var.. 2. Gördüğü Konuyu Kilitler Tarihe Bakmadan! o GeceYürüyen'de Anladık ki Emek Hırsızıymış.. Sana Hak Veriyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)