Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Bakar52 Hırsızdır Dikkatle Okuyunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JustHappy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 312
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bakar52 Hırsızdır ateshmt2'de GM LİK İCİN Tuvada 61 Level Savaşcı Ve 54 Level Saman Verdim

61 Level Savasıcı: id WeAreOffer17
Samanınki alienx

Daha Sonra E-POSTA DEĞİŞİKLİĞİ Yaptık Sonra İLk gün ver dedim reboot atmam gerekiyo dedi gün ortasında atamam dedi diğer günlerde ben cevrımdısı olunca cevap vermis artık yeter lan dedim ver carı dedim o da beklicen dedi istesem seni takmam dedi [küfürlü bicimde] Daha Sonra ver artık pvp actım bn dedim vermiyom sattım cünkü gm liği bekle dedi sonra vermiyom gm lik fln dedi engeledi sattığı icin üstünde durmadım ama actıgı konuda TUVADA61 LEVEL CAR SATILIR ' ı görünce konu acma gereğinde bulundum FURKAN GİZLİ eğer carı vermezsen Mahkemeye Vercem Seni Msn yi biliyosun.

Bu aranızda geçen bir olay, arz-talep-güven meselesi bu konuda turkmmo'yu alakadar eden herhangi bir unsur mevcut değil, Admin ilgilenmez ama yinede ekran görüntülerin mevcutsa özel mesaj ile ulaşıp yardım iste, konu yoruma kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri